Airbnb Sapanca Dağ Evi Rezervasyon Hayal Kırıklığı

Airbnb Sapanca Dağ Evi Rezervasyon Hayal Kırıklığı
Aylin
22 Kasım 2023 14:25

Airbnb Sapanca 'yeşil ile mavinin buluştuğu yerde huzurlu bir tatil' başlığı altındaki dağ evi ev sahipleri tarafından mağdur edildik.

Ev sahibi: A****

Airbnb sitesinden doğum günü kutlaması için Sapanca'da dağ evi kiralamak istedik. Aşağıdaki linkte bulunan ev için ev sahibiyle konuştuk, bizi telefonda onayladığını ve o günü rezervasyona aldığını söyledi. 9 yetişkin olarak tüm işlerimizi planlayıp tatil planımızı yaptık. Ev sahibi ısrarla bir günlük kiralama olduğu için Airbnb'den yapmamamız gerektiğini, gerekirse kapıda nakit ödeme yapabileceğimizi söyledi. Maalesef Airbnb'den rezervasyon yapmamızı kabul etmedi. 3 gün sonra kapora ödemesi için telefon ettiğimde, eşinin bir günlük kiralamaya izin vermediğini, o nedenle 3 gündür evi belki iki günlük biri çıkar diye beklettiğini söyledi. Bizi daha önce onayladığını, bu yaptığının hiç uygun bir davranış olmadığını belirttiğimde 'haklısınız ama artık yapacak bir şey yok' gibi rahat bir şekilde cevap verdi. Kesinlikle bu ev için konaklama planı yapmayın. Ev sahipleri son gün dahi vazgeçtik diyerek planlarınızı bozabilir.

Turgut sonuçtan memnun

Turgut
19 Kasım 2023 03:24
Airbnb Rezervasyon Hüsranı

Burak
29 Ağustos 2023 14:19
Sena sonuçtan hiç memnun değil

Rezervasyonum Haksızca İptal Edildi, Param Eksik İade Edildi!

26 Temmuz 2025 14:49
rezervasyonum-haksizca-iptal-edildi-param-eksik-iade-edildi-3.jpg