17 Mayıs 2023 18:24

Air Wick Essential Mist oda kokusu cihazımı alalı çok olmamasına rağmen ürünün yedek şişesinin hiçbir internet alışveriş sitesinde bulamam nedeniyle kullanamıyorum. Evet bildiğiniz yedek şişesi hiçbir yerde yok. Aldığım gibi şimdi köşede duruyor kullanamıyorum. Air Wick TR'ye mail attığımda bana hala üretimde olduğunu yakında stokları tekrar kontrol edersem bulabileceğimi söylüyorlar. 1 ay geçti attıkları mail üzerinden ve hala internette yedek koku şişesini bulamıyorum. Bu ürünü üretip satıyorsanız, yedek parçasını da piyasada bulundurmak zorundasınız. Ben mi yanlış düşünüyorum? Ürünü kullanamıyorum mağdur oluyorum. Alalı 6 ay belki olmuştur. Air Wick mağduriyetimi giderir misin?

profile profile profile

Görkem
Görkem

Aynı şekilde ürünü arıyorum ama bulamıyorum kaç aydır. Üstüne ilgili hiç kimse yok maalesef. Ürün çöp bence artık.

Fatih

Maalesef hala bana geri dönüş yapmadılar, indirim kodu hazırlıyorlardı aylar geçti hala tık yok.

İbrahim
İbrahim

Sizin yazdığınız yorumun üzerinden 5 ay geçmesine rağmen hala yedek şişe sorunu var! Muhtemelen fabrika sadece üretim yapabilmeyi beceriyor! Satış kısmı hala muamma.

Fatih

Mail attım, bana kupon hazırlayacaklarmış artık ücretsiz mi indirimli mi alacağım bilmiyorum. 3 aydır hazırlayacaklar :d Burası Türkiye, nasıl olsa hesap soran yok, aldıysan aldın deyip geçiştiriyorlar.

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Air Wick Essential Mist Oda Kokusu

15 Mart 2024 00:13
Aslı sonuçtan hiç memnun değil

28 Aralık 2023 21:01
Serpil sonuçtan hiç memnun değil

Serpil
21 Eylül 2023 14:23