Elif sonuçtan çok memnun

Air Optix Atasun Optik Lens Hakkında Bilgisizlik

Air Optix Atasun Optik Lens Hakkında Bilgisizlik
23 Mayıs 2023 14:53

İlk defa lens kullanacağım için ve etrafımda numaralı lens kullanan biri olmadığı için üniversite hastanesinden kontakt lens yazdırdım. Sonrasında reçeteyi Atasun Optik'e verdim. Çalışanlara da ilk defa lens kullanacağımı bilgim olmadığını ilettim. Air optix markalı lens yazılmış. Marka konusunda hiçbir bilgim yok. Fakat sonrasında öğrendim ki "deneme lensi" diye bir çift lens veriliyormuş. Göz lense uyumlu olmayabiliyormuş. Atasun Optik çalışanlarının hiçbiri bana deneme lensi olduğunu söylemedi. 1 haftayı aşkın süredir ısrarla lensi kullanıyorum. Lensi denememin ertesi günü (4 saatlik kullanım sonrası) taktıktan sonra çıplak gözle gördüğümden daha bulanık, hareli ve ışıklar daha çarpık şekilde görmeye başladım. Ve hiçbir şekilde değişmedi. Hatta ters yazılmıştır ya da ters takmışımdır diye onları da denedim fark olmadı. Kesinlikle kızarıklık, kaşıntı ve kuruluk gibi alerji durumu olmadı. Yani gözlerim lensin kendisine uyumlu olmasa bunları yaşardım diye düşünüyorum. Atasun Optik çalışanına durumu anlattım gözlük numaranızla aynı bir sorun yok. Kutu açıldığı için de iade edemiyoruz dediler. Peki ürünü kullanmadan nasıl bana uygun olup olmadığını bilebilirim? 2 kutu yani 12 adet lens 1300₺ ödedim. Çalışana sorduğumda en son bana gözünüz belki uyumlu değildir deyip konuyu kapattı. Yani bütün param çöp oldu diyorsunuz dedim. Evet şeklinde kafa salladı. Bu konu hakkında en kısa sürede çözüm iletmenizi istiyorum. Çalışanlar hiçbir şekilde beni uyarmayıp önlerinde ne marka varsa sunup bana satmış oldular ve geri geldiğimde geçiştirildim. Bu lensleri kullanmak istemiyorum. Paramın iadesini istiyorum.

Air Optix Eksik Lens ve İlgisiz Hizmet: Atasun Optik'te Hayal Kırıklığı

08 Ağustos 2025 05:17
Esra sonuçtan hiç memnun değil

31 Ağustos 2024 20:25
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Air Optix Lenslerde Yanma Ve İletişim Sorunu

10 Mart 2025 02:34
Air Optix Lenslerde Yanma Ve İletişim Sorunu

12 Ağustos 2023 11:33
Zehra sonuçtan hiç memnun değil

30 Temmuz 2025 20:52