Elif sonuçtan hiç memnun değil

Çamlık Aile Sağlığı Merkezi (Ümraniye) Doktordan Kötü Muamele Ve Yanlış Teşhis!

18 Temmuz 2023 12:45

İstanbul Ümraniye Çamlık Mahallesi sağlık ocağı doktoru****böyle doktorlar olmasın artık yeter. İnsana inana gibi muamele etmeyen, tersleyen, muayene etmeyen, Kızan saygısız biri. Kızım hasta diye gittim ki gitmez olaydım. Saat 9'dan önce muayene kapısını açmıyor hatta bazen yeni geliyor o saatte keyfine bağlı gelip içeriye hasta çağırıyor. Gittiğimizde uzun süre bekledik ardından alerjik astımı olan çocuğa kullanmaması gereken bir şurup verdi ve istifra etti diye metpamid şurup verdi. Akşamında acil başka hastaneye gittik ve öksürük şurubunu atmamı kesinlikle kullanmam gerektiğini söyledi ve kızıma yanlış teşhis koyduğunu çünkü adeno virüs olduğunu söyledi ve aynı zamanda metpamid şurubu asla ve asla çocuklara kullanılmadığını hap yutmayan yetişkinler için olduğunu söyledi. Aynı zamanda Dr. **** muayene sırasında mızmızlanan 1 yaşındaki oğluma elini sertçe masaya vurup şiişştttt diye bağırdı. Kendi doktorunun tahlil istediğini söyledim bana, ben senin sekreterin değilim. Senin istediğin tahliller yapmam ilaç yazmam diye tersledi ki elimde hastanenin tahlil talep formu vardı yine de yapmadı. İstersem muayene eder tahlil ederim. Beğenmiyorsan git değiştir doktorunu diyerek tersledi. Böyle doktorlar olmasın. Doktorlara saygı hoşgörü diye slogan atılırken hasta hakları hastaya saygı niye duyulmuyor kimse keyfinden hastaneye gitmiyor insan gibi muamele yapmayacaksa vicdanı ile yapmasın bu işi!

Elif
Elif
22 Temmuz 2023 22:29

Dr. R*** A**** hiçbir şekilde doktor olmamalı kötü muamele insanlık dışı

Sevgi
Sevgi

Ben bu doktora ehliyet yenilemek için gittim. Fakat bırakın yüzünüze bakmayı sizden nefret eder gibi davranıyor. Beni sevk etmiş elektronik imza atmadığı için iki kere aynı hastaneye gitmek zorunda kaldım. Yani bir aydır hastane hastane geziyorum bilgi vermediği anlatamadığı için işin içinden çıkamadım. Geri gelip şikayetçiyim sizden dediğimde üstüme yürüdü hakaret etti kovdu beni. Çok kötü bir gün DÜ. Hakkında suç duyurusunda bulundum tüm haklarımı sonuna kadar kullanacağım. Hiç kimsenin benim gibi bu kötü davranışlara maruz kalmasını istemiyorum.

Neslihan
Neslihan

Çok haklısınız aynı muameleyi herkes görüyor ve çok tersliyor hastaları kaç kişiyle tartışırken denk geldim. Bu saglık ocağından gitsin.

Aile Sağlığı Merkezleri Doktor İlgisizliği

29 Ocak 2025 15:13