Ömer sonuçtan çok memnun

Aile Sağlığı Merkezleri Sıra Sorunu Ve İletişim Eksikliği

06 Kasım 2024 00:23
Ömer'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler. Hayatlarında başarılar. Sağlıklı mutlu günler dilerim.”

Değerli vatandaşlarım.
Sağlık çalışanları ve doktorlar başımızın en üstünde yer alan insanlar. Kim, ben doktorum dediğinde bir adım geri atmıyor. Çok, çok az Milyonda bir Kim onlara kötü davranışta bulunuyorsa dünyanın en kötü insanlarıdır. Elbette çok zor koşullarda çalışıyorlar, kim inkar edebilir. Her bir birey olarak doktorlarımızın ve sağlık çalışanlarının daha fazla kazanması, daha müreffeh bir birey olması için çalışmamız gerekiyor mu? Gerekiyor. Sevgili yerine koyduğumuz doktorlarımızın da çalışma koşullarından bağımsız her insana eşit ve ettiği yemine saygılı olmaları gerekli değil mi? Özellikle aile hekimlerinin! Ben Sahrayıcedit aile hekimliğinde çok güzel doktorlar gördüm. Muhteşem insanlar. Hala çok güzel doktorlar var. Benim doktoruma gittim. Benden önce 3 kişi var. 4. Kişi benim. Sağlık Bakanlığından sıra almışım. Aile doktorumun kapısında ekranda da ben yazılıyorum. Sıra bana geldi! Başkasını davet etti. Efendim sıra bende galiba yanıldınız dedim. Sanki çavuşun ere hitabı gibi sert bir ses tonuyla hayır sıra sende değil dedi. İyi doktor her zaman haklıdır. Bekledim. Benim sıramdan sonra 6-7 kişi çağırdı. Bekledim. Hiç kimse kalmadı. Başka bekleyen var mı? Dedi. Efendim ben varım dedim. İsmimi soy ismimi söyledim. Haa dedi. Kimliğimi çıkardım gerek yok senin randevun var dedi. 60 yaşında adamım aç kalmışım kan tahlillerimi yaptıracağım. Son derece elim ayağım titriyor. Kim bu adam ******* Sağlık Bakanlığına da şikayet ettim. Bakalım ne olacak. Bütün kameralar açık, açık orada.

Ömer
Ömer
09 Kasım 2024 12:03

Teşekkürler. Hayatlarında başarılar. Sağlıklı mutlu günler dilerim.

08 Ocak 2025 13:03
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Aile Hekimi Randevusunda Uzun Bekleyiş Ve İletişim Sorunları

25 Kasım 2024 12:43
Cansu sonuçtan hiç memnun değil

Cebeci 01 Numaralı Sağlık Ocağı Doktor Mağduriyeti

04 Mart 2025 07:05