Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Aile Sağlığı Merkezleri İstanbul Arnavutköy Verem Savaş Dispanseri Vefa Aile Sağlığı Merkezi

26 Mayıs 2023 12:41

26.05.2023 tarihinde saat 09:00' da İstanbul Arnavutköy vefa Aile Sağlığı Merkezi'indeki dr. **** ile olan randevuma gittim. Evlilik işlemleri için tahlil verdim. Daha sonra İstanbul Arnavutköy verem savaş dispanseri merkezine gidip akciğer filmi çektirmek istediğimi belirttim. Oradaki görevliler bana sağlık merkezinden kaşe ve imzalı kağıt getirmemi belirtti. Müstakbel eşim Sultanbeyli'de verem savaş dispanseri merkezinde benden birkaç ay önce aynı işlemi bu talep olmadan gerçekleştirdi. Kendilerine bunu belirttiğimde zorunlu olduğunu kağıtsız işlem yapılamayacağını belirttiler. Ben de tekrar İstanbul Arnavutköy vefa Aile Sağlığı Merkezi'ne geri dönüp dr. ***' a durumu belirtip talebi gerçekleştirmesini rica ettim. Kendisi böyle bir şeyin doğru olmadığını daha önce böyle bir taleple kimsenin gelmediğini ve kaşe imzalı kağıdı bana vermeyeceğini belirtti. Kendimi tekrar açıklasam da durum değişmedi. Bugün için izinli olduğum iş yerinden zor izin aldığımı tekrar izin alamayacağımı söyledim. Verem savaş merkezinde gerçekleştirmek zorunda olmadığımı söyledi ****. Bunun üzerine özele gitmek istemediğimi maddi açıdan ücret ödeyemeyeceğimi söylesem de durum değişmedi. Yaptırmak istediğim işlemi yapamadım. Bahsedilen iki yer arası yaklaşık 8-10 km olduğundan ve kısıtlı bir iznim olduğundan taksi ile gidiş dönüş tekrar gidiş gerçekleştirmek zorunda kaldım.
Bu konuda mağdur edildim hangi kurumun doğru söylediğini bilmiyorum ama talebim gerçekleştirilmedi. Gerekli yaptırımların uygulanmasını ve bir daha kimsenin bu şekilde mağdur edilmemesini rica ederim.

07 Haziran 2023 17:49

İlginiz için teşekkür ederiz. 1 günde hemen sorunumuz çözüldü.

20 Temmuz 2023 22:10

Yanlış şikayete cevap vermişim. Hadımköy pişmanlıktır.

Aile Sağlığı Merkezinde Randevu Krizi Ve Yanıltıcı Bilgi

20 Kasım 2024 01:23