Eda sonuçtan çok memnun

23 Nisan 2024 17:39
Eda'nın Teşekkür Mesajı
“Kerem bey ve Makbule hanıma çok teşekkür ediyorum. Ayrı ayrı iletişime geçtik, çok nazik ve kibar bir şekilde şikayetimi dinlediler ve çok kısa bir sürede çözüme ulaştırdık. Ürünlerinin arkasında durup yardımcı olmak için ellerinden geleni yaptılar. Tekrar çok teşekkür ediyorum”

Evimizi 3 yıl önce AGT natural samara parke modeli komple döşedik. Geçen yıl bir su problemi yaşadık ve salonumuzu komple aynı marka ve model ile tekrar değiştirmek zorunda kaldık. Fakat bir önceki parke ile arasında çok fark var inanılmaz kalitesiz geldi köşelerde parça kopmaları ayrılmalar kırılmalar kısacası her türlü olumsuzluk mevcut. AGT kalitesine asla yakışmayan bir durum söz konusu, şu an bu durumla ilgili mağduriyetimizin çözüme ulaşmasını bekliyoruz

02 Mayıs 2024 08:53 (Şikayetten 8 gün sonra)
Eda
Eda
02 Mayıs 2024 15:50

Tezcan sonuçtan çok memnun

09 Haziran 2024 22:21
"Som derece çözüm odaklı yaklaştılar Mağduriyetimiz giderildi Özellikle Makbule hanıma yakın ilgi ve alakasından dolayı çok teşekkür ederim. Markayı herkese tavsiye ederim"

AGT Parke Kısa Sürede Soyulma Sorunu Ve Mağduriyet

15 Haziran 2025 18:23