Hero sonuçtan hiç memnun değil

Agromot Akü Mağduriyeti

14 Eylül 2024 15:04

Hero Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi olarak, Agromot Gıda Enerji İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi’nden satın aldığımız 12 adet Agromot marka 12V 200Ah jel aküde yaşadığımız sorunlar nedeniyle, ürünleri garanti kapsamında fabrikaya geri gönderdik. Bir ay boyunca düzenli olarak iletişim (telefonları açmıyorlar. 10 15 kere aramanız gerekiyor.) kurmamıza rağmen sürekli oyalandık ve mağdur edildik. Sonuç olarak, 6 akünün tamir edildiği ve 6 akünün değişeceği bilgisi tarafımıza iletildi. Ancak, değiştirilmesi gereken 6 akünün fabrikada, tedarikçide ya da üreticide bulunmadığı belirtildi. Kusurlu 12 aküden 6'sı aynı şekilde geri gönderildi. Ayrıca, daha önce görüşülenin aksine, tüm gidiş ve dönüş kargo masraflarının tarafımızdan karşılanması talep edildi. Bu süreçten büyük bir memnuniyetsizlik yaşadığımızı belirtmek isteriz.

profile profile

Agromot
Agromot

Aküler ile ilgili tüm testler ve değerlendirmeler yapılmış olup, yaşanılan problemin ürün (fabrika üretim) kaynaklı olmadığı kullanıma bağlı olduğu belirlenmiştir. Bu konuda teknik rapor hazırlanıp tarafınıza iletmemize rağmen ürünlerin değişiminin yapılmasını talep ettiniz. Müşteri memnuniyeti kapsamında bir çözüm yolu arayarak diyaloğa açık olduğumuzu belirtmek isteriz efendim.

Hero
Hero

Öncelikle yaklaşık bir yıl süren titiz değerlendirme sürecinizin (! ) ardından dönüş yapma nezaketi gösterdiğiniz için teşekkür ederim. Bu kadar uzun süren bir analiz sonucunda, sadece SOC/SOH değerlerinin yazılı olduğu bir etiketin “teknik rapor” olarak sunulması ise gerçekten kurumsal derinliğinizin (! ) bir yansıması olsa gerek. Şayet tarafıma gönderilen bu kağıt parçası "rapor" olarak değerlendiriliyorsa, bunu kamuoyuyla paylaşmanızı rica ederim. Böylece ülkemizdeki tüm tüketiciler, müşteri şikayetlerine verdiğiniz önemi, teknik değerlendirme anlayışınızı ve hız konusundaki üstün reflekslerinizi (! ) daha yakından tanıma fırsatı bulabilir. Müşteri memnuniyeti kapsamında diyaloğa açık olduğunuzu belirtmişsiniz. Bir sene içinde bu diyaloğun bir cümlesini dahi kuramamış olmanız bu yaklaşımınızın ne kadar “aktif” olduğunu da ayrıca ortaya koyuyor. Yine de umudumu kaybetmeden, gerçek bir teknik servis raporunu ve konunun esasına dair makul bir çözüm önerinizi bekliyorum. Saygılarımla,

Erman
Erman

Ben Tüketici Mahkemesi'ne verdim hakkımı helal etmiyorum kötü bir firma, temsilcisi olduğum tüm tekne guruplarında yaşadıklarımı anlatıyorum. Kimse mağduriyet yaşamasın diye tamamen fiyasko ürün yazık verdiğim paraya

Arızalı Aküler Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti Nedeniyle Yaşanan Ciddi Mağduriyet

Elyesa
29 Eylül 2025 11:03
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Arızalı Aküler İçin Muhatap Bulamıyorum, Mağduriyetim Giderilmiyor

Murat
17 Haziran 2025 21:02
Arızalı Aküler İçin Muhatap Bulamıyorum, Mağduriyetim Giderilmiyor
Şafak sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamındaki Aküde Şarj Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Şafak