Agroege Bordo Bulamacı Sahte Çıktı

Agroege Bordo Bulamacı Sahte Çıktı
09 Ağustos 2023 12:16

Agro Ege adlı firmanın internet sitesinden almış olduğumuz 5 litrelik bordo bulamacı sahte çıktı. Gerçek bordo bulamacını ayırt etmenin yolunu deneyelim dedik. Çiviyi atıp 5 dakika bekletip çıkarınca paslı mı değil mi diye baktık. Ve 2 tane çivi de paslı çıktı. Yorumlarına ve firmanın reklamlarına güvenerek almıştık. Nasıl sahte olabilir gerçekten çok ayıp. Paramıza yazık...

12 Ağustos 2023 13:05 (Şikayetten 3 gün sonra)

Hanımefendi 2 çeşit bakırımız var bir bosteer cupper %8 biri bosteer blue siz bosteer blue almışınız o ürün oksiklorür olduğundan çivi testi yapılmıyor Karalama yapmadan araştırmanızı tavsiye ederiz

12 Ağustos 2023 13:20

Beyefendi, booster blue almadık. Eklediğim dosyada cupper %8 aldığımızı göreceksiniz.

12 Ağustos 2023 13:20

12 Ağustos 2023 13:33

Her partide ürün kontrol edilir lütfen metal bir eşya üstü kaplı olmayan bir eşya sokun direk kaplıcağını görürsünüz Eğer ki üründen kaynaklı sorun en ufak sorun çıkarsa firma olarak fazlasını yapıcağımızdan şüpheniz olmasın metalin üstü lütfen kaplı olmasın ona dikkat edin

25 Ağustos 2024 17:54

İbrahim
26 Mart 2025 21:59
Ebru sonuçtan çok memnun

Bitlis-bali.com Aldığım Bal Kurtlu Çıktı

08 Ocak 2024 15:57
"6 ay sonra param iade edildi. Bu süreçte müşteri temsilcinizin değiştiğini düşünüyorum. 6 ay öncesi ile alakası olmayan ilgi, kibarlık ve iyi niyet vardı. Aynı gün iadeyi yaptılar. Sonuç olarak helalleştik. Bu şekilde devam etmeniz ümidiyle. Hayırlı kazançlar."
Bitlis-bali.com Aldığım Bal Kurtlu Çıktı

25 Ağustos 2024 18:35