Güvenli Olmayan Oyun Alanında Yaşanan Sorunlar

03 Aralık 2024 11:46

Beş yıldızı yorumum üstte görünsün diye veriyorum. Severek ve sıklıkla geldiğimiz bu oyun alanında 28 Kasım 2024 tarihinde çok mutlu ve güzel ayrıldık, öncelikle o tarihte akşam mesaisinde olan personelinize teşekkür ediyorum. Ancak 30 Kasım 2024 tarihi için tam tersi duygularla ayrılmak zorunda kaldık. Çocuklarımız artık buraya gelmek istemediklerini söylediler. Bugüne kadar gözüm arkada kalmadan bıraktığım bu alana bir daha kesinlikle gelmeyeceğim. 12 yaşındaki kızım ve 8 yaşındaki arkadaşımın kızı zıplama alanına girmek istedi ve biz de onları zıplama alanına bıraktık. Bu alana çocuk bırakan herkes bilir, süre bitince aranırsınız. Ben ilk defa o gün aranmadım ve alana gittiğimde çocukların dışarıda olduğunu gördüm. Çocuklara nasıl dışarı çıktıklarını sorduğumda görevli abiye 2 kere velimizi arar mısın dediklerini ve personelin aramadığı gibi çocukları alandan çıkın artık diye 3 kez uyardığını öğrendim. Konu ile ilgili personeli bulup nedenini sorunca agresif bir şekilde çocukla bizim görüştüğümüzü iddia etti. Nereden biliyorsunuz bizimle konuştuğunu, siz hangi hakla bu çocukları dışarı çıkarırsınız dediğimde beyefendi sinirlendi ve olay tartışmaya döndü. Oldukça saygısız ve yüksek sesle devam etti ki çocuklar ağlamaya başladı ancak beyefendi hiç umursamadı ve bağırmaya devam etti. Müdüre hanımı çağırdık, onun yanında da agresif tavırları devam etti hatta birkaç kez üstüme yürüdü ve müdüre hanım araya girmek zorunda kaldı. Oyun alanına bırakmak için imzaladığım kağıdı almaya gittiğimde daha da şiddetlendi, tartışma neredeyse şiddete uğrayacaktım. Bu yaşananların hepsi kurum kamerasında mevcuttur. Yani sandığımız kadar güvenli bir ortama çocuk bırakmıyoruz. Müdüre hanıma, yetişkine bu şekilde davranan sabırsız agresif birini nasıl çocuklarımıza emanet ettiklerini sorduğumda savunması istenecek, tutanak tutacağım dedi. Defalarca kez özür diledi. Konu ile ilgili şikayet kaydı oluşturdum ancak dönüş olmadı. Personel erken çıkabilmek için muhtemelen çocukları alandan çıkarttı ve bunun hesabı sorulunca da sinirlendi. Çocukların gözü önünde yaşanan ve çocukları zerre düşünmeyen, karşısında bir bayan olduğunu unutan bir çalışan ile muhatap olmak zorunda kaldım, üzgünüm.

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

08 Eylül 2024 15:16
Hupalupa Çocuk Oyun Alanında Tutarsız Kurallar Ve Kötü Yönetim
Nilüfer sonuçtan hiç memnun değil

Max Level Aile ve Çocuk Oyun Eğlence Merkezi Max Level Çocuk Oyun (? ) Alanı

13 Şubat 2024 09:17