28 Ağustos 2023 15:51

Trendyol firmasından kendilerini Afyon ece yöresel sucukları olarak tanıtan mağazadan sucuk siparişi verdim. Ürün kargo ile elime ulaştı ve kontrol için açtığımda düz karton kutu ile gönderilen sucuklar inanılmaz derece de ağır kokuyordu ve suyunu sıcaktan salmış vaziyetteydi. Hemen kargoyu kapatıp iade ettim. Instagram'dan "Afyon ece sucukları" ile bağlantı kurdum durumu açıkladım.

Kendilerini bana kasım ayından beri Trendyol firmasında satış yapmadıklarını ve taklit edildikleri sebebiyle hukuki sürecin devam ettiğini bildirdi. Konuyla ilgili kendilerinin onayını alarak ekran fotoğrafı aldım konuşmayı ve Trendyol asistan ile bağlantı kurarak durumu onlara da izah etmek istedim. Konuyla ilgili takipçi olacağını daha ciddi önlemler alınacağını ifade ettiler.

Ürünü değerlendirme yorumumda ise Instagram'daki Afyon ece sucukları firmasıyla olan görüşmemin görselini paylaşarak insanların daha dikkatli olmasını sağlamak istedim. Fakat Trendyol yorumumun yayınlanmasına "anlamsız" diyerek izin vermedi! Söz konusu insan sağlığı ise Trendyol gibi büyük firmaların, bu konularda daha hassas olmasını beklerdim! Lütfen sipariş verirken daha dikkatli davranın!

Umurhan
Umurhan
24 Kasım 2023 07:08

Trendyol'da benim aldığım sayfa "Store-Buyz" isimli fake mağaza kendini imha etmiş, fakat hala bir çok çeşitli sayfada hala satış yapıyorlar. Denetim yok, belge yok, neye istinaden hangi geçerliliğe göre satış yapıp insan sağlığıyla oynayabiliyorlar hayret ediyorum. İsin komik tarafı ise Sirnak'tan Afyon sucuğunun gönderilmesi :d

Hijyenik Olmayan Ve Bozuk Ürünler, Satıcıya Ulaşılamıyor

08 Eylül 2025 17:33
Agah sonuçtan hiç memnun değil

Afyon Özenli Sucukları Kargo Takip Bilgisi Paylaşılmayan Siparişte Mağduriyet

26 Ağustos 2025 21:23
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Kokulu Ve Güvensiz Sucuklar: Sağlığımız Tehlikede, Paramız Gitti!

07 Kasım 2025 05:53