AFAD Hak Sahipliği Kabul Yazısı Görünmüyor

07 Kasım 2023 10:58

Hak sahipliği başvurumuz değerlendirildi yazıldı sonra geçen hafta kabul yazıldı, yani hak sahibi oluyoruz. Sonra dün tekrar e-devletimden baktığımda kabul yazısı kaybolmuş, göremedim. Bugün de baktım kabul yazısını göremedim. Önce kabul yazıp sonra ne oldu da silindi bir anlam veremedim. Düzeltilmesini talep ediyorum. Zaten evimiz yıkıldı, barış şimdi mağdur olmayalım.

Yorumlar (11)

Ömer
Ömer

Bende de aynı durum var önce kabul göründü şimdi hiçbir şey yazmıyor ilk başvuru ret görünüyor

İsmail
İsmail

Ben afada aradım sistemsel bir hata olduğunu söylediler telaşa gerek yok

Berkcan
Berkcan

Aynı sorun bizde de oldu 3 gün önce kabul yazıyordu sonra cizgi var sadece nedeni nedir biler var mı hak ettik mi etmedik belli değil

Nazlı
Nazlı
Şikayeti Çözüldü

Bir gelişme oldu mu

Alev
Alev

Benimde annemlere çıkmıştı şimdi çizgi görünüyor acaba iptal mi edildi akşam akşam canım sıkıldı ya muhtarda çıktı dediler afada gittik çıktı dediler şimdi görünmüyor bir bilgisi olan varsa lütfen cevap versin

Kaan

Merhaba, bende de aynı problem var. Yaklaşık 2 hafta önce kabul yazısı geldi değerlendirmesi ile birlikte de ekran görüntüsünü aldım. Bugün tekrar baktığımızda değerlendirme kısmında sadece çizgi görünüyor. Durumu düzelen var mı acaba?

İbrahim
İbrahim

Bende de kabul yazısı kalktı 15 gün sonra ben bir şey yapmadım tekrar yazmaya başladı ama beni. Merak ettiğim bu hibe kredi konusuyla ilgile yani 750 bin 1 milyon alan falan oldu mu 1 sene geçti sadece 500 bini 750 yaptık dendi ama 500 binide alan duymadım daha alan çeken var mı

Zübeyde

Bende de aynı durum kabul yazıldı sonra o yazi kalktı değerlendirildi yazıyor sadece

Veysi
Veysi
Şikayeti Çözüldü

Bende de aynı durum oldu daha önce kabul yazıyordu bu kaç gün sonra tekrar baktığımda e devletten kabul yazısı kalkmış sadece değerlendirildi yazıyor ama kabul yazısı yazıldığı zaman e devlette ekran fotoğrafını aldım o zaman

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
Hak Sahipliği Başvurusu
Afetzede Hak Sahipliği

10 Kasım 2023 13:43

AFAD Hak Sahipliği Kabul Başvurumun Silinmesi!

Huseyin
20 Mart 2024 02:47
AFAD Hak Sahipliği Kabul Başvurumun Silinmesi!

AFAD Hak Sahipliğinde Problem Çıkıyor

Dilek