Adonis İstanbul Tatil Sepeti İle Adonis Tur Dubai Fiyaskosu

03 Temmuz 2024 14:56

3 Temmuz 2024, şu an Dubai'ye geldik. Tatil Sepeti ile Adonis İstanbul Turizm şirketinin ortak turuyla geldik. Rehber otobüste ekstra turların parasını toplarken, 2 tura katılacağımızı söyledik ve parayı ödedik. Katılımın fazla olmadığını söyleyip diğer turları da almamamız gerektiğini belirtti. Arabada 10 kişilik yer olduğunu söylerken, biz de arabada 1 kişilik yer varsa 1 kişi gelir dedik. Onu da kabul etmediler. Sonra rehber, Adonis Turizm'in yetkilisiyle konuşup diğer turu da iptal ettiklerini söyledi. Bizi otele bırakıp giderken, dönüşte parasını ödediğimiz turun içinde olan havaalanına dönüşte, aynı oteldeki diğer müşterileri alıp bizleri almayacağını söyledi. Kendi paranızla taksi ile Dubai'den Abu Dhabi havaalanına kendi imkanlarınızla gidin diyerek çekip gitmiştir. Dönüşte İstanbul'da kanuni bütün haklarımı kullanacağım.

21 Temmuz 2024 12:48

Adonis Turizm İstanbul havacılık. Şirketi ile Dubai'ye gittik 3 Temmuz'da fakat şirket o kadar kötü bir yönetim var ki o kadar kötü bir rehberlik var ki bu firmaya hiçbir şekilde sizle ilgilenmiyor ve bir şey dediğiniz zamanda sizi ekstralara götürmemekle ve geri transferinizi kendiniz yapmakla tehdit ediyor bilginize.

08 Temmuz 2024 10:45

Tatil Sepeti ile Dubai tatiline gittim 3 Temmuz 2024 itibariyle fakat taşeron alt Firması Adonis İstanbul turizm havacılık a. Ş diye bir şirketmiş bu yazımı okuyan Herkes bu firmaya bulaşmasın. Adı bilinmiş firmalara taşeronluk alt firmalık yapıyor. Rehberleri kötüden daha Öteye Bitirim hepsi ağızlarında Sokak kelimeleri geri dönüşünüzü sağlamamakla tehdit ediyorlar yapılacak ekstralara götürmem diyorlar hele Dubai ki rehberlerden sorumlu biri var. Tehdit ediliyorsunuz herhangi bir isteğiniz yapılmadı diye biraz ısrarcı olursanız bilginiz olsun

04 Temmuz 2024 10:14

Şu ana kadar 4 gün 3 gecelik turda bile hala bir geri dönüş sağlamadılar problem ve müşteriyi cezalandırma üzerine kurulmuş

Resimlerin
Resimlerin

Rehber Türkiye'den sizinle birlikte mi geldi? Yoksa Dubai'de mi katıldı size? Hangi havayoluydu? Teşekkürler

Rehber Dubai den katıldı. Airarabia havayolu

08 Temmuz 2024 17:23