Serkan sonuçtan hiç memnun değil

16 Nisan 2024 16:07

Sağlık Bakanlığı lütfen şu Adıyaman Gölbaşı Devlet Hastanesi'ne gerekeni yap çek düzen verdir şunlara. Her hastaneye gidişimizde sorun yaşıyorum. Bugün saat 09.50'de Dahiliye Polikliniğine Dr. A**** G******'ye gittim hastalığımın tehlikeli boyutlara ulaşması nedeniyle. MHRS sisteminden randevu aldım. Doktor istediğini soktu sıra bana gelmesine rağmen öğleden sonraya randevu almış hastayı içeri soktu. Benim aynı gün saat 10.10'da Nöroloji'ye randevum vardı doktorun bu saçma tavrı yüzünden dahiliyeden tedavimi olamadım randevu saatinden önce gelmeme rağmen randevuya gelmedi gözüküyor bu yüzden şimdi 15 gün randevu alamayacağım. Geçen yıl ağır kalp hastası babaannemi hastaneden bilerek kovan doktor G***** M*** nasıl hâlâ görevinden alınmadı. Her gün şikayet geliyor hastaneye bu doktor hakkında. Lütfen şu hastaneye gerekeni yapın. Doktorların keyfine göre mağdur olmamıza rıza göstermeyin. Ne zaman gitsem mağduriyet yaşıyorum. Şu G***** M***'yi de artık görevden alın yerine iyi bir doktor atayın. 15 gün bu polikliniğe randevu alamama durumunu kaldırın benden. Mağdur edildim bugün.

Ayça sonuçtan hiç memnun değil

Lüleburgaz Devlet Hastanesi Lüleburgaz Dahiliye Bölümü Randevu Ve Muayene Sıkıntısı

20 Kasım 2023 12:45

Randevu Kaosu Ve İlgisizlik

08 Kasım 2024 12:12
Hasret sonuçtan hiç memnun değil

Cildiye Randevusunda Mağduriyet Ve İletişim Sorunu

03 Ağustos 22:18