Bünyamin sonuçtan hiç memnun değil

Bünyamin
15 Aralık 2024 15:53

08.11.2024 tarihinde adidas markasına ait uygulama üzerinden ayakkabı siparişinde bulundum. Ayakkabı tarafıma 5 gün sonra yani 13.11.2024 tarihinde iletildi ve gelen ayakkabının bedeni uymadığı için 14.11.2024 tarihinde beden değişikliği talebi oluşturdum ve ürün firma stoklarında bulunduğu için onaylandı. Aynı gün tarafıma iletilen kod ile ürünü geri gönderdim. Ve yeni ürünün tarafıma 5 gün içerisinde gönderileceği taahhüt edildi. Birkaç gün aradan sonra ürün gelmeyince müşteri hizmetlerini aradım, ilgili kişiler, ürünün stokta olduğunu, benim için ayırtıldığını, hiçbir problem olmadığını, yoğunluk sebebi ile gecikme yaşandığını söylediler. Aradan bir süre geçtikten sonra tekrar iletişime geçtim ve stokta ürün olmadığı için bana ürünü gönderemeyeceklerini ilettiler. Bu yaşanan durumda ciddi şekilde mağdur edildim. Adidas gibi büyük bir firmanın bu denli tutarsız açıklamalar yapması beni oldukça şaşırttı. Firmadan sipariş verdiğim ürünün bir an önce tarafıma iletilmesini talep ediyorum.

11 Aralık 2024 12:38
Tunahan sonuçtan hiç memnun değil

Tunahan
27 Aralık 2024 16:50
Feyzullah sonuçtan hiç memnun değil

Feyzullah
06 Aralık 2024 10:34
Belgin sonuçtan hiç memnun değil

Belgin
30 Ocak 2025 10:19
Seçil sonuçtan hiç memnun değil

Seçil
05 Eylül 2024 11:47