Beratcan sonuçtan çok memnun

Adalet Bakanlığı E Görüş Sistem Atıyor Aktive Edince Hak Bitiyor Şimdi Hiç Giremiyorum

15 Ağustos 2023 20:10
Beratcan'ın Teşekkür Mesajı
“Bloke olmuş kurumla iletişime geçtim Eşim içeriden bloke kaldırma dilekçesi vermiş ertesi gün hemen kalktı bloke hızlı işleyiş için teşekkürler Silivri 8 numaralı cezaevi”

E görüş hata veriyor. Sistem beni anlamadığım bir şekilde sürekli atıyordu bende aktifleştiriyordum. En son artık hiç açılmadı. Hatakodu E0002 verdi. Araştırdım internetten silip tekrar yüklerseniz bir aktivasyon şansınız daha var deniliyordu bende sildim tekrar yükledim fakat şimdi de E0007 hata kodu veriyor ne olur? Yardımcı olun düzeltilmesini rica ediyorum.

Beratcan
Beratcan
18 Ağustos 2023 10:59

Ümit
Ümit

Merhaba yardımcı olur musunuz daha yeni kullanıyoruz neden böyle oluyor acaba yardımcı olur musunuz

adalet-bakanligi-e-gorus-sistem-atiyor-aktive-edince-hak-bitiyor-simdi-hic-giremiyorum-1.jpg

E-Görüş Sisteminde Sürekli E0008 Hata Kodu Ve Oğlumla Görüşme Sağlayamama

E‑Görüş Girişinde Sürekli E0006 Ve Zaman Aşımı Hatası
egorus-girisinde-surekli-e0006-ve-zaman-asimi-hatasi-2.jpg

E-Görüş Sisteminde Sürekli Hata Kodu E0011 İle Görüntülü Görüşme Sağlanamıyor

04 Nisan 06:50
e-gorus-sisteminde-surekli-hata-kodu-e0011-ile-goruntulu-gorusme-saglanamiyor-1.jpg

Adalet Bakanlığı Kategorileri