Murat sonuçtan hiç memnun değil

07 Temmuz 2023 00:16

Almanya'dan Türkiye'ye tatile geldik önümüze köpek çıktı kaza yaptık. Adac yi aradım 2 saat bekledik geldiler arabayı servise çekip kostenvoranschlag yapmamız gerektiğini söylediler. Yaptırdım. Sonra arabamı masrafı çok diye totalschaden dediler ne gutachten parasını karşıladılar ne de arabamı Almanya'ya çektiler her telefon ettiğimde başka başka kişilerle derdimi her seferinde bastan sonuna kadar anlat bir netice yok kendim çekici buldum. Ücretini kendi cebimden ödeyip arabayı Almanya'ya çektiriyorum Almanya'ya gidince ilk isim adac yi mahkemeye verip hakkımı arayacağım. 12 senedir adac de üyeyim şimdiye kadar bir kere lazım oldu. Onda da hiçbir isime yaramadı. Hizmet maalesef sıfır.

Bundan 15 sene önce yine trafik kazası geçirdik o zaman ace' ye üye idim hiçbir sorun çıkmadan arabamı Almanya ya götürdüler. Mahkemede hakkımı arayacağım ve ilk isim adac den çıkıp tekrar ace' ye geçeceğim. Adac 'ten çok kisi şikayetçi Google den bakabilirsiniz. Sonuna kadar avukatımla uğraşacağım! Adac maalesef sınıfta kaldı!

Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Aracımın Tamiri Ve Hizmet Kalitesi Konusunda Yaşadığım Sorunlar

15 Ekim 2024 21:03