Serap sonuçtan hiç memnun değil

ACT Finans Paramı Vermiyor

ACT Finans Paramı Vermiyor
11 Haziran 2024 12:55

Act finanstan aradığını söyleyen g** isimli bayan aracılığıyla hesap açtım, 99 USD yatırdım +Bonus verildi. Daha sonra yatırım danışmanı olduğunu söyleyen g** diye bir danışman tarafından bir miktar daha para yatırmam konusunda ikna edildim. 600 USD gönderdim. Hafta sonu işlem açma yetkisi istedi, onu da mesaj olarak onaylamam yetmiyormuş🙂Onayladım.

Cumadan pazara hesaptaki para 17 bin USD olmuş pazartesi oldu çekim yapacağız diye anlaştık. Çekim talebi yaptım ama hepsini çekmem gerekiyormuş. Maksimum 2 saat içinde hesabınıza paranız yatar dedi. Daha sonra finans biriminden aradığını söyleyen biri parayı gönderdiklerini ancak vergi ödemesi çıktığı için provizyonda beklediğini çekilen tutarın %20 si kadarını yatırmam gerektiğini paranın ondan sonra hesabıma geçeceğini söyledi.

Yatırmam gereken para da 110 bin tl. Bu parayı yatırmazsam hesabımdaki parayı alamıyorum. Böyle saçma gerekçeleri artık bırakın lütfen. Parayı verdiniz mi geri anlamıyorsunuz hiçbir şekilde. Beni arayan act finans diyor ama hesabın bulunduğu adres başka https://my.tmctrader.com/platforms diye bir arayüzden giriliyor.

Serap
Serap
25 Haziran 2024 05:15

Yatırım için para gönderdiğim hesaplar bonny gayrimenkul danışmanlık inşaat tic. Ltd. Şti, rexen danışmanlık inşaat hırdavat plastik san. Tic. Ltd. Şti.

Melike sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Melike
24 Aralık 2023 20:32
İdris sonuçtan hiç memnun değil

Orjin Capital Forex Piyasasında Yaşadıklarım!

05 Temmuz 2024 21:57
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

22 Ağustos 2023 15:49
Salih sonuçtan hiç memnun değil

20 Ağustos 2024 18:08
Bgcmenkul.com Hesap Erişim Kısıtlamamın Kaldırılmasını İstiyorum
Seda sonuçtan hiç memnun değil

19 Temmuz 2023 18:53