İdris sonuçtan hiç memnun değil

Orjin Capital Forex Piyasasında Yaşadıklarım!

05 Temmuz 2024 21:57

Daha önce de Forex piyasasında işlem yapmıştım. Orjin Capital adlı firmadan g*** hanım yaklaşık iki ay boyunca beni aradı ve yatırım yapmamı söyledi. Sürekli WhatsApp üzerinden her gün ne kadar kazandırdıklarını paylaştı ve daha önceki kurumlarda yaşadığım problemleri anlattım (makas farkının çok olması para çekememezlik vs. Gibi) g*** hanımda bana kendi kurumlarında böyle problemler olmadığını söyledi. Ben de denemek için 100 dolar yatırdım ve ö*** bey adlı uzman ile işlemlere başladık bazı işlemlerde kar bazılarında da zarar ettik sonucunda 340 dolara kadar çıktık işlemler esnasında makas aralığının söylendiği gibi olmadığını özellikle natgas işleminde çok fazla makas aralığı olduğunu ilettim g*** hanıma ama ilgilenmedi daha sonra ö*** beye natgas'san 0.1'lik işlem açmak istediğimi söyledim o da bana yaptığı hesaplamalar ile rahatlıkla 0.5'lik işlem açabileceğimi söyledi ve bu işlemi açtığımda bir de ne göreyim -290 dolar zarar ile işleme başladım ve hesap stop oldu itirazımı ilettiğimde ise ö*** bey ben sana 0.05'lik işlem açmanı söyledim şeklinde konuşarak sorumluluğu bana attı (ayrıca ö*** bey daha önce bizde herkes için makas aralığı aynıdır derken sonra g*** hanımdan gümüş altın ve platin gibi hesaplar hakkında bilgi almamı söyledi yani birbirleriyle çeliştiler) ben de g*** hanımla görüşerek bana vaat ettiklerinin gerçek olmadığını belirterek bir yönetici ile görüşmek istediğimi ve zararımın giderilmesini istedim fakat bana dönüş yapan olmadı.

Mete

Ayrıca danışmanların taahhüt ettiği yazışmaları kesinlikle silmeyin elinizde delil olarak kalsın. İleride lazım olur.

Mete

İdris bey oradan bir an evvel tüm paranızı çekip çıkın. Bende muhatap olacağım kimseyi bulamıyorum orada.

İdris
İdris

Teşekkürler Mete bey

Orjin Capital Kimse Cevap Vermiyor

20 Haziran 2025 13:35
Salih sonuçtan hiç memnun değil

15 Eylül 2024 19:16
Maxxi Markets Yanlış İşlem Vererek İnsanları Yanıltıyor.
Caner sonuçtan hiç memnun değil

04 Ağustos 2023 10:07