Kent Hastanesi (İzmir) Göz Hekimi Randevu Fiyatlandırması

15 Ağustos 2023 12:5325.080

Bugün iki kızıma İzmir Kent Hastanesi (Çiğli) göz hastalıkları hekiminden randevu aldım. Büyük kızımı muayene ettirdim ve istenilen ileri tetkikleri yaptırmak için beklerken önüme fiyatlandırma bilgisi geldi. Yüksek oranda fiyat çıktığını görünce itiraz ettiğimde Türkiye sigorta ile anlaşmanın %20 oranında olduğunu bankodan söylediler. Ben ise %10 üzerinden anlaşmamız olduğunu biliyordum. Baktığımda muayene için yaklaşık %18 ve diğer tetkikler için %25 civarında ücret yansıtıldığını gördüm.
Bunun üzerine ek işlem yaptırmak istemediğimi ve bundan sonraki işlemlerimi başka bir merkezde yaptıracağımı belirttim. Diğer kızımın randevusunu da iptal ettirdim.

Aradaki farkın TTB fiyatlandırması üzerinde fiyat talebi neticesinde olduğunu öğrendim. Merak ederek tamamen kendi paramla bu işlemleri yaptırmak istediğimde ne kadarlık bir ücret çıkacağını sorduğumda 600₺ üzerinde daha uygun fiyat verildi. Aradaki farkın tamamen bana yansıtıldığı aşikar. Bu yapılan kandırmacanın giderileceğine dair tatmin edici bir açıklama yapılmadığı sürece tekrar kent hastanesine gelmeyi düşünmüyorum.

1 Destek
17 Ağustos 2023 07:19 (Şikayetten 1 gün sonra)

Bildiriminiz hastanemize ulaşmıştır.En kısa sürede geri dönüş sağlanacaktır.Sağlıklı günler dileriz.

Acıbadem Hastanesi Yanlış Teşhis Ve İletişimsizlik

5 Kasım 2025 23:0111.217

25 Eylül’de oğlum lenfoma şüphesiyle Acıbadem Kent Hastanesi İzmir Patoloji bölümüne yatırıldı ve aynı gün patoloji işle...

1 Yorum

Tümünü Gör
Acıbadem Acildeki Tedavi Sonrası Kolumdaki Morluk 2 Haftadır Geçmedi

Acıbadem AcildekiTedavi Sonrası Kolumdaki Morluk 2 Haftadır Geçmedi

Kadri
Acıbadem Hastanesi İhmal Kaynaklı Can Güvenliği Sorunu Ve Ücret Konusunda Eksik Bilgi!

AcıbademHastanesi İhmal Kaynaklı Can Güvenliği Sorunu Ve Ücret Konusunda Eksik Bilgi!

Necmiye
Kent Hastanesi (İzmir) İnşaat Sesi

Kent Hastanesi(İzmir) İnşaat Sesi

Derya
Ankara Acıbadem Hastanesi'nin Kurumsallıktan Uzak İşleyişi!

Ankara AcıbademHastanesi'nin Kurumsallıktan Uzak İşleyişi!

Kübra
Acıbadem Hastanesi Doğum Sorunu!

AcıbademHastanesi Doğum Sorunu!

Fatih