Acıbadem Hastanesi Yüksek Ateşle Gittiğimiz Acilde Kırmızı Alana Alınmadık

04 Ocak 2024 10:49

Eskişehir Acıbadem Hastanesi'nin Acil servisine yılbaşı akşamı 31.12.2023 tarihinde 9 yaşındaki oğlumu yüksek ateş nedeniyle götürdük. İnanılmaz bir kalabalık vardı. Evde oğlumun ateşi 39.8 di ve hastaneye ulaşana kadar ateşi bir tık düşmüştü. Triajda ateşi 39,5 ölçüldü. Oğlum Kronik Bronşit ve Alerjik astım hastası aynı zamanda otizmli. Bunları da kendilerine belirttik. Tedaviden sonra ateşi yine düşüremedikleri için hastanede bir süre daha bekledik kontrol altına alınmasını. Çıkarken bizden Yeşil alan olduğu için tedavi ücretini ödememiz istendi. 39,5 ateşle gelen kronik rahatsızlıkları olan bir hasta nasıl olur da kırmızı alana sokulmaz şaşırdık. Doktorla görüşün denildi. Doktorla görüştük kendisi bize salgın hastalık olduğunu herkesin ateşinin yüksek olduğunu ileri sürüp yardımcı olmadı. 9 yıldır acil için tercih ettiğimiz hastanede ilk defa böyle bir şey yaşadık. 39 altı ateşle gittiğimiz her muayenede zaten biz sorunsuz ücretimizi ödüyoruz. Resmen o gün bir ticarethane edasıyla hiç ismine yakışmayan bir tutumla karşılaştık. Bununla ilgili çözüme gidilmezse haklarımı arayacağım.

05 Ocak 2024 08:57 (Şikayetten 22 saat sonra)

27456809 numaralı bildiriminiz bize ulaştı. Konu ile ilgili en kısa sürede size geri dönüş sağlayacağız. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla.

Acıbadem Hastanesi Eskişehir Acıbadem Baştan Savma Kontrol

14 Ocak 2024 14:01
Acıbadem Hastanesi Eskişehir Acıbadem Baştan Savma Kontrol
Zuhal sonuçtan memnun

24 Eylül 2023 18:06
Meryem sonuçtan hiç memnun değil

Acıbadem Hastanesi Doktor İlgisizliği!

16 Ocak 2025 16:05

10 Ocak 2024 13:55