Acıbadem Hastanesi Yolunuz Buraya Düşmesin.

05 Haziran 2023 15:19

Maalesef bu hastanede çok acı bir tecrübe yaşadık, kız kardeşim ağır beyin hasarı sonrası bölgedeki en yakın hastane olduğu için acil olarak giriş yapmıştır. Girişten sonraki ilk haftada beyinde ödem oluşmuş olup ameliyat ile kafatası kemikleri alınıp karın bölgesine yerleştirilmiştir. Günde iki defa farklı doktorlardan bize bilgi verilmekteydi; beyin cerrahi ve nöroloji doktorları oldukça ilgili ve insancıl yaklaştılar. Fakat yoğun bakım doktoru Filiz Hanım kibirli, kaba ve düşmanca davranmıştır. Beni en çok şüpheye düşüren şey ise son birkaç gün kardeşimin durumunun stabil olduğunu söyleyip, palyatif bakıma uygun olduğu konusunda ısrarcı davranıp, bizi dolaylı olarak yönlendirmeye çalışmasıdır. Keza hastamızın son günleri kayıtlara bir şekilde stabil olarak geçmiştir. Bunun üzerine SSK hastayı 2. Seviye bir hastaneye sevk etmiştir. Bu hastane ise hastanın durumunun 2. Seviye olmadığını acil bir durumda müdahaleye yeterli olmadıklarını beyan etmiştir. Biz ise kendi çabamız ile şehir hastanesine sevk ettirme durumunda kaldık. Acıbadem Taksim doktoru Filiz Hanım'ın ev bakımına uygun dur dediği hasta halen yoğun bakımda yatmaktadır. Şimdi teşhis mi yanlış koydunuz Filiz Hanım, yoksa ücretli hastalarınıza yer açmak için başka bir yol mu çizdiniz? Ve hastamızı ziyaret esnasında aile üyemizin gördüğü ekranda tansiyonu 66/33 göstermekte iken neden hastaya kimse müdahale etmedi ve bunu sorduğumuzda ziyaret saatine denk geldiği için makine tam bağlanmadı cevabı verildi bize. Bu dikkatsizlik nedir? Şahsi görüşüm, devlet kurumları bu özel hastaneleri acil olarak denetlemeli. Cevabını alamadığımız çok soru var. Acıbadem Taksimin palyatif bakıma eve uygundur diyerek gönderdiği hasta nasıl ve neden hala yoğun bakımda? Bu arada ısrarla 112 sevk sağlamıştır cevabı alıyoruz (Acıbadem kendi ambulansı ile göndermiştir). Bunun anladım sürecin ilerleyişi hakkında bilgi sahibi olduk. Fakat, 112 sizin hasta ile ilgili raporlarınıza göre bir yol belirliyor. Hastayı kabul ediyor. Hastayı kabul eden hastane de aynı şekilde rapora göre onay veriyor. Sizden şikayetçiyim. Benim şahsi görüşüm, bu hastadan kazanç sağlanamayacağını anladığınız noktada türlü şeyler çevirip kılıfına uydurup yol verdiniz ve sanırım bu oyun da tecrübelisiniz! Kötüsünüz!

05 Haziran 2023 16:55 (Şikayetten 1 saat sonra)

24999487 numaralı bildiriminiz bize ulaştı. Konu ile ilgili en kısa sürede size geri dönüş sağlayacağız. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla.

Makbule
Makbule
24 Haziran 2023 23:47

Ekleme! 27 Mayıs günü durumu stabildir diye rapor edilip gönderilmek zorunda bırakılan ve 2. Seviye bir hastaneye gönderilen hastamız şu an 24 Haziran günü halen yoğun bakım servisinde tedavi görmektedir! Bu hastane ye itibar etmemenizi tavsiye ederim. Çok şüpheye düştüğümü de belirtmek istiyorum! @sağlikbakanligi Hastalar için tıbbı tedavi insan hayatındaki en temel ihtiyaçlardan birisidir, Özel kurum kalmasın ve hepsi bir çatı altında toplansın hastaneler ticarethane olmamalı! Eğer zengin ya da ünlü değil iseniz bu hastaneler size aynı özeni ve hassasiyeti göstermiyor size vakit dahi ayırmak istemiyor! Denetleyin!

Tuğba
Tuğba

Makbule hanım merhaba. Öncelikle geçmiş olsun kardeşiniz nasıl durumu acaba. Bizim de hastamız yoğun bakımda palyatife aktarmak istiyorlar. Stabil deniliyor bize de

Rabia sonuçtan hiç memnun değil

28 Mayıs 2023 16:32

Acıbadem Maslak Hastanesi'nde Anneme Kötü Muamele Ve Bilgilendirme Eksikliği

22 Temmuz 2025 16:17
acibadem-maslak-hastanesinde-anneme-kotu-muamele-ve-bilgilendirme-eksikligi-2.jpg

Acıbadem Hastanesi Kategorileri