Acıbadem Hastanesi International Randevu Aldığım Doktor Hastanede Değil Tatilde!

16 Temmuz 2024 13:58

16 Temmuz saat 13:00'e Prof. Dr. **** randevu aldım günler öncesinde. Gebeliğimin 5. Ayındayım ve ayrıntılı ultrason çektirmem gerekiyor. Randevu saatinden ekstra 45 dakika bekledim, doktoru aradıklarını ama ulaşamadıklarını belirttiler. Sonunda doktorun izne çıktığını ancak randevu ekranlarını kapatmayı unuttuklarını söylediler. Hastane evimle 1,5 saat uzaklıkta, sabah 9:30'da evden çıktım. Şu an hastane kapısındayım ve saat 14:00. Saatlerdir sıcakta, diğer çocuğumu birbirlerine emanet ederek geldiğim randevudan elim boş dönüyorum. Kaza, hastalık, son dakika bir sorun olsa anlayacağım; doktor tatile çıkıyor ve hastalar sırada bekliyorlar. Bu nasıl bir rahatlık, sorumsuzluk ya! Ne muadil doktor ne yeni randevu ayarlayabiliyorlar. Kusura bakmayın diyebiliyorlar sadece.

16 Temmuz 2024 14:18 (Şikayetten 20 dakika sonra)

29398300 numaralı bildiriminiz bize ulaştı. Konu ile ilgili en kısa sürede size geri dönüş sağlayacağız. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla.

Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Randevu Saatine Uymayan Hekim Yüzünden Mağdur Oldum

31 Mayıs 2025 08:31
Murat sonuçtan çok memnun

02 Haziran 2025 15:17
"Müşteri İlişkileri Müdürü tarafından aranıp samimiyetle dinlendim. Beni aramadan önce ne yaşadığım araştırılmış, analiz edilmiş. Bir daha yaşanmaması için alacakları tedbirler konusunda bilgilendirildim. Teşekkür ederim..."
Üzeyir sonuçtan hiç memnun değil

08 Ocak 2025 23:12
Miray sonuçtan hiç memnun değil

Acıbadem Hastanesi Randevu Gecikmesi Ve Doktorun Olumsuz Tavrı

12 Ağustos 2024 21:41