Işıl sonuçtan hiç memnun değil

Acıbadem Hastanesi Acıbadem Bağdat Caddesi Pişmanlıktır

09 Mart 2024 12:39

Acıbadem Bağdat Caddesi Tıp Merkezi'nde dermatoloji bölümüne Dr. A**** A****'a iki hafta önceden 9 Mart Cumartesi günü için randevu aldım. Muayene için randevu aldığımı belirtmiştim. Merkeze geldiğimde, randevumu yüz temizleme işlemi için kaydetmiş olduklarını söylediler ve 5 bin TL ücret talep ettiler. Ben muayene olmak istediğimi, bu şekilde randevu aldığımı ifade ettim. Bunun üzerine randevumu ara randevusu olarak kaydetmiş olduklarını belirttiler. Beni bekletmeye başladılar ve sürecin bir saat kadar sürebileceğini söylediler. Ancak hâlâ muayene için çağrılmadım. İnsanları mağdur ederek fazla ücret talep ettiğinizi düşünüyorum. Ben Tekirdağ'dan sadece muayene için geldim ve saat 12.00'de randevum vardı. Bu ara randevu durumuyla ilgili bir açıklama yapmadınız ve yanlışlık nedeniyle beklemek zorunda kaldım. Günümü bu randevuya göre planlamıştım. Telefonla aldığım randevuda 3 bin küsur TL ücret belirtilmişken, şimdi 5 bin küsur TL talep ediliyor. Bu durumda bekletilmem de cabası.

02 Mayıs 2024 10:05

Bağdat Caddesi Acıbadem tıp merkezini iki haftadır arıyorum akne bakımı randevusu almam gerekiyor. Telefonları açmıyorlar. Tedavim gereği geçen hafta olmam gerekiyordu bu bakımı geri de dönmüyorlar ne yapacağımı şaşırdım. Ne zaman arasam kendi kendine kapanıyor ya da 5 dakika beklediğim halde açılmıyor.

11 Mart 2024 11:20 (Şikayetten 1 gün sonra)

28121628 numaralı bildiriminiz bize ulaştı. Konu ile ilgili en kısa sürede size geri dönüş sağlayacağız. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla.

Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

25 Nisan 2024 11:15
Ferda sonuçtan memnun değil

Acıbadem Hastanesi Tıp Merkezinde Yaşanan Randevu Gecikmesi Ve İletişim Sorunları

14 Mayıs 2024 15:18

Özel Kozyatağı Acıbadem Hastanesi Cildiye Hk.

25 Mart 2024 15:35
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

16 Ocak 2024 00:39
Acıbadem Hastanesi Kategorileri