02 Eylül 2024 13:48

Yaklaşık 7-8 yıldır sık sık Ayvalık'a giderim. Rahmetli R**** Ö******'in Cunda aşkı kadar olmasa da bizim de bir Ayvalık sevdamız hep vardı. Alışılmışlardan kopabilen, yeniyi çok tecrübe etmeye çekinen biri olarak bölgeye ayak basar basmaz gerek merkezi konumda olması, gerek denize sıfır olması gerekse de manzarası itibarıyla ilk kahvaltımı hep burada yaparım. Mekan popüler olmasının avantajlarını fiyatlarına yansıtmış. Tabii ki ekonomik sebepler vb. dış etkenlerden dolayı fiyatlar şartlara göre artabilir, buna itirazım yok ancak fiyat politikan yukarı değişirken kalite politikan aşağı doğru inmeseydi keşke. En basit olarak ilk yıllar servis kadrosunda benzer işi bilen kaliteli personelleri görürken artık "henüz 1 aydır buradayım" diyerek işten hiç anlamadığını attığı her adımda belli eden yeni garsonlarla çalışması beni şaşırtmış olsa da yadırgamadım, herkes öğrenmeye bir yerden başlayacak. Ama bu düzensizlik verilen tüm siparişlerin birbirinden bağımsız ve minimum 10 dakika arayla gelmesine sebep oluyorsa orada bir sorgulama gerekir. Gelelim işin özüne, güzel bir kahvaltı menüsü oluşturup bunu da iyi bir peynirli cevizli domatesli roka salata ile taçlandırmak istedim, salatam masama geldi. Harika görünüyordu. Yemek için sabırsızlandım, eşim durur mu gözüne kestirdiği ilk cevizi eline aldı ve tam ağzına atacakken cevizin üzerindeki kurdu gördü. Önce anlamadık, yakından bakınca kurt olduğu açıktı. Garsonu çağırdık, elimizden aldı ve tek kelime etmeden mutfağa gitti, sonra kimse gelmedi. Yetkili aradık, ilgilenen olmadı. En son kasaya ödemeye geldiğimizde kasadaki arkadaş özür dileriz dedi. Yani beklentim çok büyük değil, yanlış anlamayın, ayrıca ürünün kurtlanmış olmasını bile bir yere kadar anlayabilirim ama sonrasındaki tavır, mahcubiyet, ilgi, alaka bir şey görmek istiyor. Tabii insan. Kuru bir özür ile geçiştirilmek yakışmadı. Umarız sonrası için kalifiye bir ekip ve sistemli bir çalışma ile devam edebilirler. Tekrar uğrayacağım bir yer değil artık.

Sümeyye sonuçtan hiç memnun değil

21 Mayıs 2025 17:11
Kapri Restaurant Büyükada He Adımda Sorun Yaşattı
Samet sonuçtan hiç memnun değil

Rezervasyon Sorunu Ve Uzun Bekleme Süresi

02 Aralık 2024 13:30