Cansu sonuçtan hiç memnun değil

Academie De Leyan 0 Kurumsallık 0 İlgi Alaka Muhatap Yok!

Academie De Leyan 0 Kurumsallık 0 İlgi Alaka Muhatap Yok!
27 Eylül 2024 14:14

Merhaba, bu kurumla haftada 2 gün, toplamda 12 gün olmak üzere makyaj eğitimine kayıt oldum, ki buna eğitim denirse. Arkadaşlar, buraya para ödemek yerine Youtube.com'dan video açıp izleyin, inanın aynı şey. Asla sizi takip eden, 'Şurada yanlış ilerliyorsun, böyle yapmalısın' diyen bir hoca olmuyor. Hoca, seçtiği bir modele makyaj yapıyor. Bu asla sorunlu bir cilt veya düşük göz kapağı falan olmuyor. Bu arada en iyi gözü ve cildi seçiyor. 12 günlük eğitim sürecimizde 15 kişilik sınıfta göz yapısı müsait olduğu için 2 kere model olan insanlar vardı. Neyse, bununla ilgili sorunumu sosyal medya üzerinden kurum sahibine ilettim. Ancak buna rağmen öyle kurumsal olup, yok öğrenci işleri yetkilisi, danışma görevlisi ilgili bir birim olaylarını falan geçin. Asla muhatap yok. Kurum sahibi, şikayetimi ilettikten sonraki gün eğitime özel sebeplerden katılamadım. Hoca'nın sınıftaki diğer insanlara direkt şahsıma yönelik sözleri bana iletildi. Sonrasında eğitime katıldım. Dersteyken kendimi psikolojik bir baskı altında hissettiğim için ders sonrası eleştirdiğim kurum için hocadan özür dilemek zorunda kaldım. Kısmi bir ödeme yaptım kuruma ki bu benim için büyük bir şans olmuş. Kurs bitti, hâlâ ne arayan var ne soran. Kurum sahibine şikayet iletmişim, tek geri dönüş yapan yok. Eğitim başlamadan önce makyaj sayfası açıp, hatta sayfa için bir kapak çalışması hazırlayıp son umudum ile gittiğim kurumun reklamlarda bu kadar şişirildiğini görmek beni gerçekten çok üzdü. İnsanlar buraya belli bir bütçe, belli bir zaman dışında, dışarıda yansıttığınız mükemmel kurumsal imajınıza güvenerek belki de gerçekten elindeki son ümitle geliyor. Gerçekten çok üzgünüm. Günü geldiğinde kalan bakiyeniz için de aramazsınız, bir zahmet.

Cansu
Cansu
01 Ekim 2024 16:54
academie-de-leyan-0-kurumsallik-0-ilgi-alaka-muhatap-yok-1.jpg

Kurum tarafından aranarak şikayetimi kaldırıp 5 etüt verildiği söylendi. Bu arada kayıt esnasında zaten bulunan 5 etüt bu. Bende farklı bir hocayla etüde katılarak ilerlemeye göre şikayetimi kaldırıp kalan bakiyeyi de o şekilde kapatabileceğimi söyledim bundan sonrasında tehdit vari bir şekilde beni avukata vereceklerini belkide sorunun benim algımda olduğu belirtildi. Neyse ki kuruma yön vererek öğrencilerin aranıp eğitimin değerlendirilmesi istenmiş eğitim aldığım arkadaşlarım kurumun kendisini aradığını belirtti. Bunun dışında kendileri de egitim değerlendirmesi anketi hazırlamışlar biraz geç oldu ama oldu.

Gülcan sonuçtan hiç memnun değil

Academie De Leyan Profesyonel Makyaj Kursu Değerlendirmesi

12 Eylül 2024 16:17

Kariyer Eğitim Moda & Güzellik Saygısız Eğitmen ve Eksik Eğitim Nedeniyle Ücret İadesi Talebimiz Var

19 Ağustos 2025 16:52

Kariyer Eğitim Moda & Güzellik 'te Hakaret Ve İlgisizlik Nedeniyle Mağduriyet Yaşadım

20 Ağustos 2025 11:29

16 Ocak 2024 15:06