Musa sonuçtan çok memnun

Academic Hospital İçerisinde Çelişkili Uygulamalar Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

29 Haziran 2024 10:45
Musa'nın Teşekkür Mesajı
“Hasta Hizmetleri bölümünden Özge hanım ivedilikle konu ile ilgili gerekli incelemeleri yapmış akabinde tarafıma süreçle ilgili sürekli dönüş yaparak yaşamış olduğum yanlış tavır ve yaklaşımların düzeltilmesi için ilgili marka yetkilileri ile görüşmeler gerçekleştirdiğini bildirmiştir. Şikayet amacım bizim yaşadığımızı başka hasta ve yakınlarının yaşamaması adınaydı, Özge hanım ve Divan yetkililerinin yapacağı denetim ve eğitimlerle problemin çözüleceğine inandığım için, şikayetimden vazgeçiyor, Özge hanıma teşekkür ediyorum.”

Hastaneden doğum paketi aldık ve aylardır gidip geliyoruz. Bugün, şeker yüklemesi süreci doğrultusunda hastanenin vermiş olduğu glikozlu ürünü yine aynı hastanenin içerisinde olan divan cafeteria'da tüketirken, cafe sorumlusu geldi ve dışarıdan getirilen yiyecek ve içeceklerin burada tüketilmesinin yasak olduğunu ifade etti.

Ürünün dışarıdan parayla alınan bir içecek değil, hastanenin tedavi süreci ile ilgili verdiği bir içecek olduğunu anlatmaya çalışsam da ne yazık ki çalışan, bize verilen emir ve kurallar bu şekilde diyerek hastane içerisinde hizmet veren bir işletmenin hasta ve yakınlarına karşı tavrı çok çirkindi. Bu konuda lütfen a** Hastanesi'ni ve a** işletmesini örnek alın. Şu muameleyi paket almadan önce yaşasam hastanenizin kapısından içeri girmezdim.

Musa
Musa
02 Temmuz 2024 11:00

12 Nisan 2024 16:36
Habip sonuçtan hiç memnun değil

A Life Hospital Doğum Paketi Hizmetlerinde Ciddi Eksiklikler Ve İhmaller

18 Eylül 2024 14:46

Medova Hastanesi Yenidoğan Bebeğimin Kan Şekeri Takibi İhmal Edildi

17 Haziran 2025 14:34

Doğum Paketinde Ekstra Ücretler Ve Personelin Bahşiş Baskısı Nedeniyle Büyük Hayal Kırıklığı

20 Eylül 2025 01:59