Abdi İbrahim Ella Gebelikten Korumuyor.

11 Ocak 2024 12:09

8Aralık gecesi eşimle korunmasız birliktelik yaşadık üstünden 2 saat bile geçmeden Ella hap kullandım. Ve şu anda hamileyim. Bunu nasıl açıklayacaksınız. En iyisi en kalitelisi diye tonla para verip alıyoruz. Belli ki bir problem var ilacınıza kaçıncı şikayet bu. Umrunuzda mı insanların hayatı? Ayrıca prospektüsünde dış gebeliğe neden olacağı yazmıyor. Böyle köklü bir ilaç firmasının böyle hatalar yapması çok yazık. Yasal sürece başvurup elimden geleni yapacağım.

11 Ocak 2024 13:05 (Şikayetten 55 dakika sonra)

Sayın İlgili, Öncelikle bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Geri bildiriminiz, konuyla ilgili yetkili birimimize incelenmesi ve gerekli durumlarda işlem yapılması için iletilmiştir. Sağlıklı günler dileriz. Abdi İbrahim

Tuğçe

Merhaba 10.01.2024tarihinde ilişkiden 2 saat sonra Ella kullandım 2 gün sonrasında sabahtan 5 dakikaya bir lavaboya çıkmaya başladım acayip şekilde yanma hissediyorum birkaç kere çıktıktan sonra kan gelmeye başladı az az sonra adet sancısı gibi bir sancım var normal mi bu ilk defa kullandım bu hapı acil bir cevap verirseniz çok mutlu olurum

Abdi İbrahim Ella Dış Gebeliğe Yol Açıyor

Perihan
12 Kasım 2023 10:26
Nuray sonuçtan hiç memnun değil

Abdi İbrahim İstenmeyen Gebelik Ella Kullanımdan Sonra

Nuray