A1 Capital Yatırım Vaadiyle Mağduriyet

13 Aralık 2023 16:48

0 (232) 450 07 26 numaralı telefondan arayarak A1 Capital adına ulaştıklarını belirten bir kişi, hesap açma bahanesiyle benden 5000 TL talep etti. TC kimlik numaramı aldıktan sonra hesabın onaylanması için para yatırmam gerektiğini söyledi ve dekontu talep etti. Yaklaşık 1 saat boyunca benimle ilgilenen ve kendini yatırım danışmanı olarak tanıtan F**** isimli kişi, daha sonra ‪+90 ***********17 numarasından benimle iletişime geçti. Ardından beni engellediler ve aramalarıma yanıt vermediler. Bu durumda mağdur oldum ve yardımınıza ihtiyacım var. Başkalarının da aynı duruma düşmemesi için bu konuda bilinçlendirme yapılmasını istiyorum.

Hidayet
Hidayet

Aynı numaradan arandım, parayı nasıl gönderdiniz? Hesap numarası nedir? Bankanıza bildirdiniz mi bu olayı? Banka önlem alabilir.

Sena
Sena

İbana gönderdim ve bankayı arayıp bildirdim

A1 Capital Adı Altında Forex Piyasasında Paramı Çektiler

08 Aralık 2023 14:32
Akif sonuçtan hiç memnun değil

A1 Capital A1CAPİTAL Müşteri Hizmetleri Saygısızlığı

15 Aralık 2023 17:28
Muhammed sonuçtan çok memnun

Muhammed
17 Mart 2025 11:53
"Firmayla ilgili olumsuz durum neticesinde Melek hanım tarafından arandım ve sorunlarım hızlıca çözüldü. Melek hanımın ve diğer firma çalışanlarının ilgi alaka ve samimi tavırları sayesinde A1 kapitalde yeniden hesap açmaya karar verdim. Sorunumun çözülmesinde emeği geçen Melek hanıma ve Şikayetvar ekibine teşekkür ederim"