Sinan sonuçtan hiç memnun değil

52 Karaköy Tam Bir Hayal Kırıklığı Yaşadım

16 Kasım 2023 17:13

Bir arkadaşımın doğum günü kutlaması için seçtiğimiz mekan. Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine bu mekanı seçmeye karar verdik ama ilk andan itibaren büyük bir şok a uğradık. Rezervasyonumuz Fix menüydü bize kavun ve beyaz peynir isteyip istemediğimiz sordular. Normalde her herde standart olan bir şey bu. Bunlara ekstra ücret istiyorlarmış. 50lik Beylerbeyi göbek rakısı için de çok az bir ücret farklı oluyormuş 300 lira kadar. Bir 50 lik rakıda 300 liranın çok olduğunu düşünüyorum.

Servis açıldığında masaya gelen ekmekler BİM de satılan tost ekmeklerinde. Biz bunu görünce 2. Hatta 3. Şoku yaşadık neredeyse. Tost ekmeği ne. Hala bunun mantığını anlayamıyorum. Bir mekan müşterisini sunacağı en son seçenek tost ekmeği olurdu.

Mekanda her şeye rağmen garsonlara bahşiş verdik ama mekan kapanmaya yakın garsonlar masa masa dolaşıp shot bardaklarında meyve suyu ikram! Edip zorla bahşiş aldılar. Bu kadar yaratıcı olmaları çok ilginç.

Hesabımız normalde 1400 ancak 1 şişe şalgam ve 300 TL lik rakı farklı ile 2100 TL ödedik. Şalgama 400 yazmışlar herhalde. Arkadaşımın doğum günü diye çok uzatmak istemedik ama fiyat performans anlamında gerçekten sınıfta kaldı.

23 Mayıs 2024 00:19

27 Aralık 2023 08:17