5 Ocak Devlet Hastanesi Olmamış Bütün Acemiler İş Bilmezler Burda.

5 Ocak Devlet Hastanesi Olmamış Bütün Acemiler İş Bilmezler Burda.
12 Şubat 2024 15:52

Eşime kan testi yapıldı; ancak test eksik çıktı ve sonuçlar bir hafta sonra alınabildi. Ayrıca, personelin zorla çalıştırıldığı izlenimi edindim ve bu durumu belirtmek isterim. Anneme aldığım randevu saati geçtiğinde hâlâ bekliyorduk ve iki saat sonra içeri alındık, fakat yeterince ilgilenilmedi. Oğlumu kulak iltihabı şikayetiyle götürdüm ve sadece ağrı kesici reçete edildi. Acil servise gece saat 2'de gittim ve sadece ilaç yazıldı. Hafta sonu gece saat 2'de açık olan bir eczane bulmam gerekti. Annem ve benim için Çukurova Devlet Hastanesi'nde çekilmesi gereken emar için oraya yönlendirildik. Ancak sabah 6'da oraya vardığımızda makinenin bozuk olduğunu öğrendik. Bizi aradıklarını söylemelerine rağmen iki telefonumuzda da herhangi bir arama kaydı bulunmuyordu. Makinenin tamir edildiği ve bize dönüş yapılacağı söylendi; ancak bu da gerçekleşmedi. Hastaneyi aradığımda ise telefon yüzüme kapatıldı ve meşgule alındım. Bu hastanenin kapatılması insanların mağdur olmaması adına hayırlı olurdu. Türkiye'ye yakışmayan bu tür durumlar gerçekten üzücü.

12 Haziran 2023 17:40

Gebze Fatih Devlet Hastanesinde Yaşanan İlgisizlik Ve İletişim Sorunları Hasta Haklarını Zedeliyor

24 Haziran 13:54

Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi Hastane Hizmetlerinde Yaşanan Ciddi Sorunlar Ve İhmaller

23 Ağustos 2024 19:29
Derya sonuçtan hiç memnun değil

Manavgat Devlet Hastanesi Hasta Sağlığı İçin Risk Faktörleri!

30 Temmuz 2024 13:38

Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi Hemşire Ve Doktor