3ntatil İstanbul Gezisi Şikayet

14 Mayıs 2024 20:05

11.05.2024 ile 12.05.2024 tarihleri arasında Ankara Çubuk şubesi ile Ankara çıkışlı İstanbul turu için anlaşma yapıldı. 52 kişilik bir grubun içinde ben de yer alıyordum. Bir gece konaklamalı olarak Ramada Otel'de anlaşmıştık; ancak m*** ö** isimli şahıs tarafından hiçbir bilgi verilmeden gece m*city Hotel - Maltepe'ye götürüldük. Yol boyunca otel hakkında sorular sormamıza rağmen hiçbir sorumuza yanıt alamadan, bizi isteğimiz, bilgimiz ve anlaşmamızın tamamen dışında bir otele götürdü. Kesinlikle orada kalmayı kabul etmedik. Otel, bize ayarlayacağını iddia ettiği Ramada otelden farklı olarak odaları pis, sigara ve alkol kokuyordu. Yatak çarşafları çok pisti, odalarda durulamıyordu. Mağduriyetimizin giderilmesini talep ediyorum. Şirketin sürekli tehditkar ve bağırarak konuşması hiç hoş değildi. Planladığımız gezi rotalarını bizlere anlatması için a* isimli bir tur rehberi tuttuk; ancak hiçbir şekilde hizmet alamadık. Sorularımıza hiçbir şekilde cevap verilmedi. Bize Topkapı Sarayı'nda artık sesli anlatım yapılmıyor dedi, ancak yabancı kafilelere rehberler tarafından anlatımlar yapılıyordu. Sadece Topkapı Sarayı değil, hiçbir camide de bizlere gerekli anlatımları yapmadı. Tekne turuna çıktık ve Dolmabahçe Sarayı'na geldiğimizde 'burası Çırağan Sarayı' dedi. Çırağan Sarayı'na geldiğimizde ise cevap vermedi. Yerebatan Sarnıcı'na gittik. Araç içinde ikram olacağına dair bize bilgilendirme yapılmıştı; ancak araç içinde herhangi bir ikram olmadı. M** ö**'in belirttiği gibi bir ikram olmadı. M** ö** isimli şahıs bizi çok mağdur etti. Gün içerisinde gezi grubu olan bizleri çocuk azarlarcasına azarladı ve birçok insanın bizlere şaşırarak bakmasına neden oldu. Gece otelden ayrılıp anlaşmamızda 1 gün daha olmasına rağmen bu rezilliklerin sonu gelmeyince m** ö** hatasını kabul etmeyip bize tehditkar tavırlar takınıp üstüne üstlük kişi başı 3500 TL olan ücreti geri ödeme yapmak yerine 'Sizleri başka bir tura götüreceğim' dedi. Bunu kabul etmedik ve hala diretti. Bütün bu sebeplerden ötürü Ankara'ya geri dönüş yaptık. Yemek ve otel için ödemelerimizi yaptık, ancak yemek ve oteli kullanmadan aynı gün içinde dönüş yapmak zorunda kaldık. Yetkililerden gereğinin yapılmasını istiyorum. 3N Tur ve m** ö***'den şikayetçiyim.

profile profile profile

Şevval sonuçtan hiç memnun değil

Şevval

3ntatil Para İadesi Yapmıyorlar
3ntatil Para İadesi Yapmıyorlar

Papatya
14 Mayıs 2024 20:06
Kadriye sonuçtan hiç memnun değil

Kapadokya Turu: Hayal Kırıklığı Ve Organizasyon Sorunları

17 Ekim 2024 18:12
Hilal sonuçtan hiç memnun değil

07 Nisan 2025 12:41
Yanıltıcı Reklam Ve Kötü Müşteri Hizmetiyle Hayal Kırıklığı