Suna sonuçtan çok memnun

101 Okey Plus Haksız Engelleme Ve Para İadesi Talebi

30 Aralık 2024 00:18

Hile sebebiyle oyuna giremiyorum. Ne hilesi yapmışım ben? Engelimi kaldırın. Bir dünya para veriyorum çip almak için. Ya yatırdığım paraları geri ödeyin o zaman! Böyle saçma bir şey görmedim. Dünya kadar küfür eden insanlar, hile yapan insanlar var, gidin onları engelleyin...

12 Şubat 2025 18:38

Bu ne saçma bir sistem insanlar saçma sapan kaybediyorlar hırs yapıyorlar ve şikayette bulunuyorlar biz arkadaşımızla karşılıklı oynayamıyacaksak bu oyun neden var amacı ne farklı saçma sapan bir sürü insanla uğraşmak mı bu oyuna düzenli aralıklarla para yatırıp çip bilet alıyorum ya paramı geri verin ya hesabı içindeki çip ve biletleriyle geri verin gerekli yerlere şikayetini yapacağım asıl hile yapan sizlersiniz baktınız sürekli para yatırıyoruz hesabı alıp sıfırlayıp geri veriyorsunuz

12 Şubat 2025 16:51

Ya bu ortaklaşa oyun dediğiniz nedir şansımız iyi olan bir insanla 3 el oynayamayacak mıyız biz her seferinde oyunumu kapatıyorsunuz dünya kadar para verip çip yapıyorum tekrardan açıp sıfır çip ile geri veriyorsunuz oyunu bana yatırdığım paralarımı geri verin gerekli yerlere şikayet edeceğim bu nasıl bir sistemdir aynı masada 10 defa gördüm insanları hem hile yaptıklarına bile şahit oldum bana yatırdığım paralarımı geri verin

30 Aralık 2024 00:10

Oyun oynarken bir anda odadan atıldım ve hile sebebiyle denildi yaptığım bir hile yok bu haksızlık bir sürü para döküyoruz bu oyuna sonra hile deniliyor girişim engelleniyor bir sürü küfür eden ya da hile yapan insanlar var onları bulup gidip onları engelleyin hesabıma erişimimi açın hile falan yapmadım üst üste kazandım diye hile mi oldu anlayamadım

07 Ocak 2025 11:22

Teşekkürler blokem kaldırıldı

Hayriye
Hayriye

Ben de engel yedim de nasıl kalktı acaba

Suna

3-4gün sonra girdim baktım engel kalkmış ama içindeki biletler 200m çip gitmiş tabii ki

12 Nisan 2025 02:53
101 Okey Plus Haksız Engel Ve Para İadesi Talebi