Zekeriya sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Zlot Pişmanlıktır

23 Ağustos 2024 20:44
Zekeriya'nın Teşekkür Mesajı
“Teşekkür ediyorum müjde hanıma”

Ben daha önce sayısız sitede bahis oynadım ama bana sorarsanız hayatım boyunca gördüğüm en kötü site bu site. O kadar kötü bir site ki oyunlar tamamen müdahaleye sahip. Normalde çoğu sitede böyle değil ama bu site yemin ederim ki kayıplarla dolu.

profile profile profile
24 Ağustos 2024 14:42 (Şikayetten 17 saat sonra)
24 Ağustos 2024 17:47

O kadar çöl kötü bir site ki sizin siteniz 3günde 30000bin kayıp nedir ya Bonus ödemesi yapıp geri bonusu hesapsan çekmek nedir ya hayatımda ilk defa bu kadar kayıp yaşadım nereden karşıma çıktınız yemin ederim ki pişmanlıksınız siz ya

24 Ağustos 2024 17:55

Arkadaşlar bakın size durumu şöyle özetleyim üst üste 5 gün boyunca para yatırdım hangi oyunlarına girsem spine atmadılar onlardan çok oyun denedimki anlatamam Bonus veriyorlar ya bonusu oynamaya başlıyorum paranın yarısında Bonus hakkınız bitmiştir ya böyle bir şey var mı kafayı yersiniz ya bak Allah şahidim olsun ki ben hayatımda böyle bir kötü siteye denk gelmedim yok ya bu kadar paraya aç bir site görülmedi ya sadece para atın geri çekerim diye düşünmeyin ödeme yok oyunlar patlamış site çökmüş nerede keklik bulursak diye çabalıyorlar bulduğuna yapıştırıp yapışırıp geçiriyorlar sakın yemin edermki uzak durun bu siteden

25 Ağustos 2024 21:59

Arkadaşlar sitenin kayıp etme şansı o kadar yüksekti bakın ben sizlere yemin ediyorum ya bu kadar kayıp yaptığım site görmedim dalgasına oynuyoruz ama hiçim ya hiçim şans vermez yok ya görmedim beni bitmez olsun spine attığını görmedim bir de tektir ediliyorum aranıp ya böyle bir nereden karşıma cıktı anlamadım ya ben daha bu siteyi bırak her gördüğüm yerde karşıma çıktığı an yine gelip yine şikayet edecek sürekli SMS atan bir site para alıcı bir sitedir bunlar da aynı kardeşim

25 Ağustos 2024 22:22

Hesap kapama yapmıyorlar neden biliyorsunuz çünkü sitede aşırı bir kayıp var ve kaybedenler mecbur bu siteye girip tekrar kumar oynayacak geri kazanmak içim ama yapmayın şansınızı her sitede deneyin bu siteden yapmayın oldu bitti aldı deyin vazgeçin yemin ederim ki gün yüzü göstermez bu site bakın size yemin ediyorum ki tamamen site bitmiş durumda sürekli alımda vermez bu site ben dünya kadar sitede oynadım hayatta böyle oyunlar ne gördüm ne de kayıp yaşadım bitti tek faydası bana kumarı bıraktırmak oldu yemin ederim ki kumarı bıraktım bu sitenin yüzünden çünkü kayıp yaşadım arkadaşlar 50defa yatırım yaptım siteden daha hiç 1 TL çekim yapmadım vermiyor ve sürekli kayıp etmeniz için hesap kapatma yapmıyorlar o kadar yazı yazdım erinmedim beni bir kardeşiniz olarak görün dünya kadar site var gidin orada şansınızı deneyin burası şans yeri değil cebinizden fazla fazla almak için açılan bir site

12 Eylül 2024 19:38

Teşekkür ediyorum müjde hanıma

Sami

Çok haklısın kazanan da para yı çekemiyor

Sami

Kazansanda ödeme yapmıyor

zlot-pismanliktir-2.jpg
zlot-pismanliktir-1.jpg

Betvole Kötü Bir Site

Ensar
16 Temmuz 2023 11:20
Muhar sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Muhar
01 Mayıs 2024 14:55
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fatih
10 Ocak 2024 01:36