06 Nisan 2024 19:51

Kazalı aracım için kayıt açtırdım, 24 Şubat 2024'te eksper çağırdılar ve aracı götürdüm. 'Malzeme geldiğinde sizi arayacağız.' dediler. 19 Mart 2024 günü beni aradılar ve aracı teslim ettim. '7-8 iş günü içinde hazır olur.' dediler ancak 12 gün geçti. Sigortanın bize verdiği yedek aracın süresinin dolmak üzere olduğunu belirttiğimizde, 'Parça yanlış gelmiş, fatura kesimi için gecikme yaşanıyor.' gibi bahanelerle R**** isimli kişi 10 gün sonra ödemek üzere ücret talep etti. Biz de kabul ettik. 'Yeter ki aracımız hazır olsun.' dedik. Her aradığımızda M**** ve E*** isimli kişilerin ilgisiz tavırları ve R**** Bey'e yönlendirmeleri sonucu, en sonunda istenen ücreti ödedik. 'Cuma gününe aracınızı teslim edeceğiz.' denildi ancak Cuma ve hatta Cumartesi, 6 Nisan 2024 tarihinde saat 16.00'da arayacaklarını söylemelerine rağmen aramadılar. Biz aradık ve 'Saat 18.00'de gelip alabilirsiniz.' dediler. Aracı görmeye gittiğimde, sıfır parça kullanılmamış ve onarılmamış gibiydi. Eksikleri ve hataları gösterdiğimizde, 'Kabul ediyoruz, Pazartesi gelin düzeltelim.' dediler. 'O zaman bugün neden çağırdınız?' diye sordum. Bayan olduğum için bilgi sahibi olmayacağımı düşünüyorlar. Hatalarını nazikçe kabul edip çözüm bulmaları gerekirken, seslerini yükseltmeye çalışıyorlar. İş yerinde boş boş duran 15 kişi var. 'Pazartesi günü aracı alacağız.' dedik ama pek umudum yok. Gereken yerlere durumu bildireceğim.

Araç Tamirinde Sürekli Erteleme Ve Sorumsuzluk

27 Mart 2025 01:44

Oft Grup Otomotiv Gaziantep'ten Aracım Çıkmıyor

08 Nisan 2025 16:28
Levent sonuçtan hiç memnun değil

İzege Otomotiv İzege Oto Servis (İzmir) Ve Apak Sigorta (İzmir)

28 Mayıs 2024 10:32

Tamir Sonrası Yaşanan Sorunlar Ve İlgisizlik