27 Ağustos 2024 00:57

Saçımı boyatmak için gittiğim Zirve Kuaför’de, çalışanlar saçlarımı yaktı ve H****** Bey ile ekibi, saçımın yandığını benden gizledi. Kuaförden ayrıldıktan sonra saçlarımın yarısının koptuğunu fark ettim. Telafi istemek için akşam kuaföre geri döndüm, bir krem verip beni yolladılar. Duştan sonra saçlarım kopmaya devam ettiği için telaşlandım ve kendileriyle iletişime geçtim. Sözde özür olarak hediye ettikleri kremi geri iade etmem halinde, boya işleminin parasını iade edeceklerini söylediler. Bu görüşme üzerine kremi iade etmek ve para iademi almak için kuaföre tekrar gittiğimde, sadece kremi geri alıp paramın yarısını ödeyeceklerini söylediler. Bunu kabul etmedim çünkü telefonda böyle bir şey belirtilmemişti. Bunun üzerine R**** Bey gülerek, “Bak bence şöyle yapalım sen hadi git ve bizi istediğin yere şikayet et” diyerek bana kapıyı gösterdi. Böyle bir muameleyle daha önce hiç karşılaşmamıştım ve çok üzgünüm. Saçlarınıza ve paranıza değer veriyorsanız, lütfen, bu kuaföre gitmeyiniz. Kendinizi böyle bir durumda bulmanızı asla istemem.

Raşit

Yaşanan bu üzücü durumdan dolayı üzgünüz. Müşterimizin memnuniyetsizliği ve saçında yaşanan olumsuzluk, ekibimiz tarafından dikkate alınmış, kendisiyle birkaç kez görüşülmüş ve süreç boyunca iletişim sağlanmıştır. Telafi amaçlı kendisine ürün desteği sunulmuş, daha sonra ise para iadesi talebi tarafımıza iletilmiş ve bu talep de en kısa sürede karşılanarak ücret iadesi yapılmıştır. Tüm bunlara rağmen, sürecin bu kadar olumsuz yansıtılması bizi şaşırtmıştır. Zirve Kuaför olarak 20 yılı aşkın süredir binlerce müşterimize güvenli hizmet sunuyoruz. Hatalar olabilir, ancak önemli olan hatanın arkasında durmak ve çözüm üretmektir. Biz bu süreçte üzerimize düşeni yerine getirdiğimize inanıyoruz. Yine de yaşanan memnuniyetsizlik için üzgünüz. Her zaman olduğu gibi, hizmet kalitemizi yükseltmek adına gerekli iç değerlendirmeleri yapacağız.

Büşra sonuçtan hiç memnun değil

20 Ağustos 22:34