Bedriye sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Rapor Yazdırmaya Gittim Ve Mağdur Edildim

08 Şubat 2024 18:45

Z***** kamil kadın doğum ve çocuk Hastanesi gebe izleme a... D... Randevu aldım 05.02.2024 te 35+3 günlük hamileyken çalışamaz raporu almaya gittim uzman doktor yoktu yerinde asistan doktor vardı muayene etti yazıyoruz git hasta kayıttan al dedi. Hasta kayıta gittiğimde yazılmadığını öğrendim. Daha sonra defalarca doktorun odasına gitmeme rağmen bekle hasta var çıksın alacam diyerek sürekli odaya yeni hasta alıp beni saatlerce bekletti. Sonunda beni çağırdı. Sisteme uzman doktorun şifresiyle girmek yerine kendi şifresiyle girdi ve sisteme girilmiyor öğlen sonuna gel ve çıkardı beni odadan. Öğle sonu gittiğimde uzman doktorda gelmişti 32 haftalıkken giriş yaptırmamışsın NTS de sancın çıkmış sana ilaç vereceğiz sen ilacını al ben geleceğim yanınıza raporu halledip dedi. Aradan 1 saat geçti herhangi bir dönüş olmayınca acil müdahaledeki doktorlardan aramalarını raporu sormalarını rica ettim. Aradıklarında doktor ben ona 5 kere anlattım rapor olmuyor neyi anlamamış demiş bu beni çok üzdü ve kırdı bir şey anlatmadan anlatmış gibi söylemesi 5 kere değil 1 defa anlatsalar anlayacak biriyim. Çok saygısızlar ve duyarsızlar. Bir rapor için sabah 10:15 randevum vardı. Akşam 17:00 kadar hastanede çeşitli sebeplerden dolayı bekletildim. O gün yaşadığım stresi 35 haftalık hamileliğimin hiçbir döneminde yaşamadım. Beni 17:00 kadar bekletip rapor yazmadan gönderdiler. O gün iş yerine rapor götüremediğim için işyeriyle de problem yaşadım. Beni sabah 10:15 ten akşama kadar bekletmek yerine biz yazamıyoruz deselerdi bende başımın çaresine bakardım. İnsanları mağdur etmekten başka işleri yok. Ertesi gün SSK ya gittiğimde 32, 33, 34 haftalık hiç fark etmiyor rapor yazılıyor dendi. Neden yazmadıklarını sorguladılar. Kesinlikle çözüm amaçlı değiller, ilgisizler bilgi vermiyorlar insanları küçümseyerek konuşuyorlar. Ben takipli hastasıydım bu hastanenin bundan sonra gideceğimi düşünmüyorum. Konuyla ilgilenilmesini rica ediyorum. Ben mağdur edildim başkanları olmasın.

07 Ekim 2023 01:52

13 Kasım 2023 17:49

19 Haziran 2023 11:07
Semanur sonuçtan hiç memnun değil

26 Şubat 2024 13:45
Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Doğum Acilinde Reçete Onay Sorunu