Zeynep Kamil Hastanesi'nde Randevu Krizi: Hamileler İçin Stres Kaynağı

26 Aralık 2024 10:30

Zeynep Kamil Hastanesi detaylı ultrason için asla randevu bulamamaktayım. Yeni gün randevusu açıldığı anda girmeme ve aramama sürekli takip etmeme rağmen randevu düşmemektedir. Durumla ilgili şikayet kaydı oluşturmuş olup tarafıma sadece yoğunluktan dolayı randevu alamadığımdan bahsedilmektedir. Saat 9:55 te hem arayıp hem e nabız sistemi üzerinden takip etmem dışında ne yapabilirim? Ben randevu açıldığını kesinlikle düşünmüyorum. Hamile insanları böyle strese sokmaya asla hakkınız yok.

Yorumlar (7)

Gamze
Gamze

Detaylı ultrason için hastaneye gidip randevu oluşturmanız gerekiyor mrsh ya da 182 çıkmaz oradan randevu oluşuyormus

Özlem
Özlem

Zeynep kamilden detaylı ultrason yaptırmak istiyorum hangi alandan randevu almam lazım yardımcı olur musunuz

Aleyna

E nabızdan kadın doğumu seçtiğin zaman alt kısımda muayene yeri var ilk seçenekte antenatal polikliniği yazıyor. Saat tam 10 da tıklayıp saat vs uğraşmadan bir saate tıklayıp çok hızlı Alman gerekiyor 15 gün sonranın randevusu açılıyor ve bir dakika bile sürmüyor dolması bilgin olsun

Hilal

Peki Zeynep kamildeki bir doktorun detaylı ultrason için giriş yapması gerekiyor mu ki

MHRS den almak gerekiyormuş

Hilal

Ben de aynı durumu yaşıyorum siz ne yaptınız randevu alabildiniz mi

Maalesef.

Zeynep Kamil Hastanesi'nde Randevu Krizi

24 Kasım 2024 15:45
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep Kamil Kadın Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Randevu Doluluğu Sorunu!

27 Temmuz 2023 15:18
Zeynep Kamil Kadın Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Randevu Doluluğu Sorunu!