Nedret sonuçtan hiç memnun değil

Zenginoğlu Turizm Öğrencimi Evin Önünden Almayacağını Söylüyor!

07 Ekim 2024 22:58

Engelli servisi hakkında. 8 yaşında işitme engelli torunum Bornova Tülay Aktaş İlköğretim Okulu'na gitmektedir. Milli Eğitim'e bağlı servis, öğrenciyi 3 senedir evden almaktaydı. Fakat bu sene, 'Yoldan çocuğu alamayız, 200-250 metre mesafedeki bir yere götürmenizi istiyoruz' diyorlar. Bunu kabul edemiyorum çünkü sokağımız dar değil. O kadar mesafeyi yağmurda, çamurda ben çocuğu nasıl götüreceğim? Soğukta nasıl götüreceğim? Engelli olarak kabul etmiyorlar. 'Çocuk yürüyormuş, ayakları sağlam, eline şemsiyeyi verin' diyorlar. Bu da bana çok ters geliyor. Heyet olarak toplanmışlar, benim oraya çocuğumu götürmemi istiyorlar. Ben de bunu kabul etmiyorum. Ben 67 yaşındayım, sağlığım elverişli değil. Anne baba boşandığı için çocuk devamlı benim yanımda, benden başka bakan veya buradan onu gönderebileceğim kimse yok. Şikayetçiyim!

19 Ekim 2024 13:33

8 yaşında işitme engelli torunum T*** A*** işitme engelliler okulunda 3 sınıfta okumaktadır evimiz üç yoldadır Milli Eğitim Bakanlığının ödemesini yaptığı Zenginoğlu taşımacılık firması şimdiye kadar Sucu evin önünden alıyordu şimdi 250 metre kadar uzaklıkta bir köşeye çıkarmamı istiyor fakat soğuk ve Kışın çok zor olur oraya taşımam Çocuk açısından Bu nedenle bu fikirlerinden dönüp doğruyu görmelerini istiyorum empati yapıp kendilerini benim yerime Koysunlar bakalım aynı şekilde Kabul edecekler mi sokağımız dar değil onlara göre Sokaklar bu sokağa araba girmez Fakat bu sokağa çöpçü ambulans nakliye arabaları çift yöndür hepsi girip çıkıyor ama bunlar İki senedir girdikleri sokağa şimdi giremiyorlar çocuğunuzun işletme engeli var ayakları sağlanmış Bir şemsiye verin eline çıkarın yukarıya deniliyor Bence bunu Kış ayları önümüz kış kabul edemiyorum Zaten kendimi 60-7 yaşındayım anne baba ayrıldığı için çocuğun sorumluluğu bende benden başka rahatsız olsam hastalansam bir şey olsam çocuğu oraya götürebilecek kimse yok Ama kapıdan alırsa ben yiyemezsem bile komşumuz elden çocuğu teslim eder bunun bir an önce hallolmasını istiyorum Daha önce de başvurmama rağmen herhangi bir çözüm ulaşılamadı zamanında düzelmesini istiyorum Eğer bu şoför giremiyorsa şoförü değiştirsinler 2 senedir hangi şoförü girip çıkıyordu

17 Ekim 2024 12:46

Daha önce size Şikayetim. Tülay Aktaş işitme engelliler okuluna giden 8 yaşındaki 3 sınıf öğrencisi sorunum servis evden almamakta belli bir mesafeyi götürmemi istemektedir bu şikayetimi yazmama rağmen herhangi bir işlem yapılmamıştır hala mağduriyetiniz devam etmektedir Ben çocuğun hakkını aramak istiyorum verilen yanlış karardan dönülmesi gerekiyor çünkü yağmur çamur soğukta Ben çocuğu onların istediği mesafeye getiremem çocuk da o kadar yolu yağmurda çamurda gidemez ama ısrarla oraya getirmem istemiyor şu anda çocuk okula ben getirip götürüyorum ama çocuk gitmediği halde çocuğun parasını Şoför bey alıyor böyle bir şey yok dünyada biraz empati yapıp Herkesin kendi çocuğunu yerine koyup karar vermesini istiyorum kendi çocukları kardeşinin çocukları olsa bu şartlarda bunu kabul ederler mi acaba etmezler Çünkü altında arabaları var kendileri taşırlar ama Benim oğlanım yok zengin oğlu taşıma şirketinin daha mantıklı düşünmesini bu sokağa girebilecek olan bir şoförün devam etmesini rica ediyorum size resimleri de ekliyorum Eğer bu sokaklarsa Ben başka bir şey istemiyorum artık şaka gibi bir şey yaşıyorum yazıklar olsun diyorum

Nedret
Nedret