Zengin Group Saksı Alımı Şikayet

03 Temmuz 2024 17:48

İnternet üzerinden bulduğum Zengin Group adlı firmadan fiber saksı siparişi verdim. Ürünlerin ellerinde hazır olduğunu ancak boya işlemleri için 1 hafta, kargo süreci ile birlikte 10 gün içerisinde teslim edebileceklerini söylediler. Ödemeyi peşin olarak talep ettiler ve 29.04.2024 tarihinde ödemeyi yaptım. Aradan yaklaşık 2 aya yakın bir süre geçmesine rağmen ürünler teslim edilmedi. Kendileri ile zar zor kurduğumuz iletişimlerde yalanlar söyleyerek süreci uzattılar. Ürünleri artık istemediğimi belirtip, ısrarla yapmış olduğum ödemenin iadesini talep ettim onu da gerçekleştirmediler.
En son yaptığımız görüşmede 01.07.2024 tarihinde ürünleri bir şekilde teslim edeceklerini söyleselerde tabi ki yine etmediler ve iki gündür ne telefonlarını açıyorlar ne de gördükleri halde WhatsApp mesajlarına cevap veriyorlar.
Firma kurumsallıktan epeyce uzak, müşteri memnuniyeti diye bir kavramdan haberdar olmadıkları da aşikar. İnternet üzerinden sıklıkla alışveriş yapan birisi olarak yaşadığım en kötü süreç olarak değerlendirebilirim.

Siparişimiz 4 Aydır Teslim Edilmedi, İletişim Kurulamıyor

23 Nisan 2025 10:39

03 Mayıs 2024 19:25
Formahane.com İki Aydır Siparişimi Bekliyorum!
Ozan sonuçtan hiç memnun değil

24 Kasım 2024 16:13
Nalan sonuçtan hiç memnun değil

07 Eylül 2024 19:21

09 Ocak 2024 13:26