Yuvamız İstanbul Çocuğumun Kreş Ve Anaokulu Başvurusunda Sorun Yaşıyorum

17 Ağustos 2023 13:47

Avcılar Mustafa Kemal Paşa Mahallesi cami sokakta ikamet etmekteyim. 4 yaşında erkek çocuğum bulunmaktadır. Çocuğumu Avcılar belediyesine bağlı ne kadar kreş ve anaokulu varsa, başvuru yapmış olmama rağmen herhangi bir pozitif geri dönüş alamadık. Çocuğum evde asosyal olarak yaşamak zorunda kalıyor. Zaten pandemi dönemine denk geldiği için eğitimden mahrum kaldı ve yaşı gelmesine rağmen çocuğumu maddi olarak özel kreşlere veremediğim için; belediyemizin belli yerlerine müracaat ettim ama kimse çocuğum için geri dönüş yapmadı. Çocuğum eğitime aç ve evde çok sıkılıyor eşimle işimizden dolayı geçici olarak birisine şu anlık bırakıyoruz, fakat uzun vadede bırakabileceğimiz kimse yok. Bölgemizde Avcılar Ambarlı yuvamız İstanbul açıldı fakat orası da almadı. Yardımlarınızı talep ediyoruz. Çok mağdur durumdayız. İlgi ve alakanız için şimdiden teşekkür ederiz. İyi çalışmalar.

Tuğba
Tuğba

Yuvam İstanbul binaları çok güzel ve modern yapılmış öncelikli olarak şahsım adına bunun için teşekkür ederim. Yalnız işleyişte birkaç problem belirtmek istiyorum. 1.) Çocuklar yuvadan içeri girer girmez ayakkabılarını çıkarıp okul ayakkabılarını giymeleri gerekir fakat öyle olmuyor. Tüm ortak alanlardan geçip sınıfın önüne gelince değiştiriyorlar. Gün içinde o ortak alanlarda etkinlik yapılıyor. Ne kadar siliniyor dense bile hijyenik bir durum değil bu kesinlikle... Bu durum kesinlikle acilen değiştirilerek ayakkabılıklar girişe konulmalı. 2.) WC kapıları boyları yarım yapılmış. Mahremiyet hassasiyeti için hiç doğru değil bu durum acilen düzeltilmeli. Dikkate alınacağını düşünerek teşekkür ederim.

Derya

Merhaba size geri dönüş oldu mu acaba

Derya

Merhaba geri dönüş oldu mu size

Recep
Recep

İyi akşamlar. Maalesef hala dönüş yapılmadı. Mağduriyetimiz devam ediyor.

Tuvalet Eğitimi Şartı Nedeniyle Anaokulu Kaydımız Reddedildi

19 Ağustos 2025 15:58