Hakan sonuçtan çok memnun

Yurtiçi Denizli Ddn Şubesi

28 Ağustos 2023 18:04
Hakan'ın Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Yurtiçi Denizli ddn şubesi sabah 8'de mesaj atıp kargo getirmiyor, saka gibi numara yok. Kimle irtibat kuracağız, yok şube desen uzakta, nereye gidiyor anlamak zor. Sabah 8'de dağıtıma çıkardık diye mesaj geliyor. Şu an yazarken saat 17.36, ne gelen var ne arayan.

28 Ağustos 2023 17:47

Kargom Yurtiçi Kargo Denizli ddn şubesine ulaşıp sabah saatin 09.00'da dağıtıma çıkarılıp diye kod atıp şu an anlık olarak saat 17.43 olduğu ve hala kargomun gelmemesidir. Denizli ddn şubesi muhatabı yok numarası yok gelen yok giden yok kendi kafalarına göre çalışıyorlar galiba çok kötü bir şube.

28 Ağustos 2023 18:46 (Şikayetten 42 dakika sonra)

Hakan A. Değerli Müşterimiz ; Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla Yurtiçi Kargo Servisi AŞ

29 Ağustos 2023 09:58

Çözüme yönelik işlemler gerçekleştirilmekte olup,müşterimize geri bildirim yapılmıştır. Saygılarımızla Yurtiçi Kargo Servisi AŞ Müşteri İlişkileri

Hakan
Hakan
29 Ağustos 2023 09:58

Teşekkürler

Hüseyin
Hüseyin

Aynı sorun bende yaşıyorum sabah mesaj atılıyor dağıtıma çıkmıştır diye mesai bitecek gelen giden arayan yok lütfen bu sorunların giderilmesini istiyorum

Minnies sonuçtan çok memnun

09 Kasım 2024 18:23