Yunanistan Başkonsolosluğu Yunanistan Vize Reddi

04 Nisan 2024 15:58

Üç arkadaş Yunanistan için vize başvurusu yaptık. Turla seyahat yapacaktım bütün belgelerimiz aynı olmasına rağmen bana 2. Maddeden dolayı red geldi. Üstelik birkaç ay sonrası için tekrar seyahat edeceğime dair otel rezervasyonu belgesi de sunmuştum. Kafalarına göre veriyorlar resmen

Yorumlar (5)

Evrim

Bana maalesef geri dönüşte bulunmadılar. Telefonla da mail ile de ulaşamadım. :(

Evrim

Benzer durum benimde başıma geldi ve itiraz etmek için de bir yol sunmuyorlar ve red açıklamaları da çok yetersiz.

Can
Can

Ne kadar sürede cevap vermişlerdi size? Ben de benzer durumdayım ve madde 2'den red aldığım gün konsolosluğa mail attım.

Evrim

Çok haklısınız benim de seyahatimin tüm açıklama ve belgeleri olmasına rağmen 2. Maddeden reddedilmiş. İnternette arattığımda konsolosluğa dilekçe yazılabilir gibi bir ibare görmüştüm. Acaba siz onu denediniz mi? Belki ben son çare onu da yapmayı düşünüyordum.

Elif
Elif

Kesinlikle öyle 2. Maddeden red vermişler ama kalacağımız yer ulaşımın sağlanması hepsi apaçık belliydi ki diğer arkadaşlarıma da onay verildi zaten. Mail attım konsolosluğa tekrar değerlendirilmesini talep ediyorum diye verdikleri cevap farklı kriterlere göre değerlendiriyoruz oldu. 🤦🏻‍♀️

Yunanistan Başkonsolosluğu Yunanistan Vize Reddi

11 Eylül 2023 22:19