Yumoş Şakayık Kötü Koku Bırakıyor!

Yumoş Şakayık Kötü Koku Bırakıyor!
30 Ağustos 2023 03:22

Ben öğrenciyim, üniversite okuyorum. Şu anki ekonomide param aşırı kısıtlı, her ay başı uzun süre yetecek kadar bir şeyler almaya çalışıyorum. Yumoş'un bu ürününü gördüğümde kokusuna bayılarak iki tane birden aldım, ki fiyat açısından da uygun değil bilirsiniz. 1 aydır kullandığım ilk kutusunu bitirdim fakat inanın o kadar zor oldu ki... Çamaşırlarımda gram kokusu yok, tam tersi çok kötü kokuyor çamaşırlarım. Asla sorunun Yumoş'tan kaynaklı olduğunu düşünmemiştim, çamaşır makinem bozuldu diye çok üzülüyordum. Sonra birden bir ihtimal olabilir mi diye düşünerek internete yazdım ve tüm bu şikayetleri gördüm. Daha mantıklı düşününce gerçekten de ben bu Yumoş Şakayık'ı aldığımdan beri çamaşırlarımda hep koku var. Sanki günlerce çamaşır makinesinde ıslak şekilde tutmuşum gibi. İkincisinin yarısındayım şu an ama çöpe atacağım. Gerçekten çok üzüldüm bu duruma, sizin gibi güzel bir marka nasıl böyle bir duruma düşebilir? Benim ve insanların verdiği paralar hep çöpe mi gidecek böyle? Lütfen bu soruna bir çare bulun. 1 aydır çektiğim çileyi bir ben bir Allah biliyor.

30 Ağustos 2023 23:14 (Şikayetten 19 saat sonra)

Merhaba, Ürün ve hizmetlerimizle ilgili geri bildirimlerinizi kendimizi geliştirmek için bir fırsat olarak değerlendireceğimize emin olabilirsiniz. İlettiğiniz konuyu inceleyerek en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Unilever

Yasemin sonuçtan memnun değil

15 Eylül 2023 19:39
Yumoş Şakayık Koku Vermiyor

Yumoş Yumuşatıcı Kullanıcı Deneyimi Ve Beklentiler

06 Aralık 2023 13:40
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
25 Aralık 2023 22:11
Yumoş Hanımeli De Beklemiş Çamaşır Kokusu!
Şule sonuçtan hiç memnun değil

Şule
11 Ağustos 2024 20:50