Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

25 Aralık 2023 22:11

Yumoş extra Hanımeli kokusunu reklamları ve hoş kokusundan dolayı ilk kez denemek istedim denediğime bin pişman oldum resmen. Ürünün miktarı, çamaşırın miktarı her şeyi denedim ama nasıl denersem deneyeyim makine bittiği gibi çamaşırları almama rağmen sanki makinenin içinde uzun süre beklemiş gibi aşırı kötü bir koku oluyor. Üstelik 3 kez de şans verdim üzerine başka bir yumuşatıcıya geçtim ve koku anında geçti. Parasını da geçtim böyle bir koku olamaz! Verdiğim hiçbir kuruşu hak etmiyorsunuz! İlk ve son alışımdı ve sizleri her yere şikayet edeceğim böyle bir şey olamaz!

26 Ocak 2024 22:12

(güncelleme: 1 ayı geçkin süredir (ürünü onlara göndermeme rağmen) hiçbir şekilde çözüm bulmadılar!.)

1706296279643.screenshot-20240126-220951-comandroidchrome-edit-19359599849649.jpg
1706296279507.screenshot-20240126-220956-comandroidchrome-edit-19370855850689.jpg
26 Aralık 2023 09:01 (Şikayetten 10 saat sonra)

Merhaba, Ürün ve hizmetlerimizle ilgili geri bildirimlerinizi kendimizi geliştirmek için bir fırsat olarak değerlendireceğimize emin olabilirsiniz. İlettiğiniz konuyu inceleyerek en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Unilever

26 Ocak 2024 22:05

Yaklaşık 1 buçuk ay önce şikayetimi ve şikayet ettiğim ürünü tarafınıza göndermeme rağmen hala sorun çözülmemiş, sorunun kök nedenine inilmemiş ve hiçbir şekilde dönüş sağlamadığınız için Teşekkürler! Bakıldığı zaman büyük bir firma olup, bu kadar küçük bir soruna 1.5 ay gibi bir zaman da dönüş sağlanmaması lafta büyük olduğunuzu gösterir nitelikte ne yazık ki. Bir daha bu ürünü hiçbir şekilde kullanmayacağım gibi tüm şikayet mercilerine ulaşacağım.

Esra sonuçtan hiç memnun değil

Yumoş Marka Yumuşatıcı Kendini Bozdu!

18 Eylül 2024 08:34
Fatmanur sonuçtan çok memnun

Fatmanur
29 Aralık 2023 19:52

14 Kasım 2023 16:49
Ayberk sonuçtan hiç memnun değil

Ayberk
23 Haziran 2023 20:56
Yumoş Sıvı Çamaşır Deterjanı Çok Vasat
Tayfun sonuçtan hiç memnun değil

Tayfun
14 Kasım 2024 11:08