Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
24 Ağustos 2024 11:35

Yui S7 Plus robot süpürgem birden bozuldu ve 'hata7 harita algılanamadı' uyarısı vererek arızalandı. Arıza kaydı oluşturdum ve yetkili servise gönderdim. Ürünün LDR sensörünün bozulduğunu iddia ederek, garanti kapsamındaki süpürge için 6 bin 500 Türk lirası ücret talep edildi. Yaptırmak istemediğimi söyleyince, garanti kapsamında olduğu için 4 bin Türk lirasına düştüğünü söylediler. Biraz düşünüp geri dönüş sağladım ve onayladım. Süpürge yaptırıldı ve bana teslim edilirken kargo ücretini dahi ben ödedim (fatura yoktu). Dekontum var sadece konuyla alakalı ve kargo izlemi mevcut. Muhteşem bir hizmet (!) Süpürge geldi. İnanın motor kötü bir haldeydi. Neyse, geleli 3 ayı doldurmuyor ve şu anda Wi-Fi arızası veriyor. Bilgi almak için Yui servisini aradım, bedava bilgi veremiyorlarmış. Yine telefon suratımıza kapandı. Elbette kendimce bazı çözümler arayacağım ve şikayetlerde bulunacağım. Yui ürün kullanıcılarını bir platformda şikayetlerini topladığım ve mağduriyetlerini belgelediğim bir video hazırlamaya karar verdim. Demem o ki; Sevgili Yui, seni markalaştıran sadece ürünlerin değil, bu ürünleri kullanan tüketicilerin ve her sorunda yardımımıza koşacak olan personelin. Garantisi devam eden ürünüme verdiğim para ile zaten yeni bir ürün satın alabilirdim. Altından kalkamadığınız bir işe atılmayın, çünkü bu işi özenli yapmıyorsunuz.

Resul

Aynı sorun