İbrahim sonuçtan çok memnun

13 Ağustos 2023 18:23
İbrahim'in Teşekkür Mesajı
“İlgili firma hızlı bir şekilde iletişime geçti ve gerekli değişim işlemlerini yaparak çok kibar şekilde nedenini de açıklayarak Kurumsal bir firma olduğunu göstermiş oldu. Teşekkürler Yörükoğlu.”

Yörükoğlu markalı sütten almıştık ve saklama koşulları gayet uygun olmasına rağmen, aylık alışveriş yaptığımızda almıştık ve sütün içerisinde parça parça beyaz peynirimsi parçalar çıkıyor. Kaynatma esnasında aşırı köpürüyor. Yıllardır kullandığımız marka neden böyle oldu. Anlamadım 6 adet kadar almıştık kutuyu açmaya korkuyorum. Newgros'tan almıştık ürünleri.

14 Ağustos 2023 11:02 (Şikayetten 16 saat sonra)

Şikayet konusu hakkında tüketicimiz ile irtibat sağlanmıştır.

İbrahim
İbrahim
15 Ağustos 2023 13:56

Büşra sonuçtan çok memnun

21 Temmuz 2023 12:53
"Aynı gün iletişime geçildi. Bilgi verildi ve yenı süt gönderildi. Çok teşekkür ederim.🌸"
Yörükoğlu Sütleri Bozuk Çıktı
Yörükoğlu Sütleri Bozuk Çıktı

06 Haziran 2023 23:52
Nehir sonuçtan çok memnun

13 Mayıs 2024 09:39
"24 saat bile geçmeden dönüş sağladığınız, mantıklı açıklamanız için teşekkür ederim"
Ahu sonuçtan çok memnun

01 Ekim 2023 20:12
"Nedeni ile ilgili açıklama yaptılar ve ürün tedariğini kapıya kadar sağladılar. Alakalarına ve getiren arkadaşının kibarlığından ötürü ekstra teşekkür ederim."
Yörükoğlu Kutu Süt Bozuk Çıktı
Yörükoğlu Kutu Süt Bozuk Çıktı