Hande sonuçtan çok memnun

Yolda Bebek Var İnternet Alışverişi

22 Kasım 2023 00:58
Hande'nin Teşekkür Mesajı
“Öncelikle gecikmeli de olsa ürün tarafıma iletildi. Derya Hanım konuyu izah eden bir mesaj iletti. Gelen ürünün kumaş ve dikiş kalitesi çok iyi. Teşekkür ederim.”

Yapılan güzel yorumlara kanarak "Yolda Bebek Var" sitesinden 25.10.2023 tarihinde mama sandalyesi minderi verdim. Teslim süresinin 10-15 gün olduğu belirtilmiş ancak 21.11.2023 tarihinde hala ürün kargoya verilmedi. Üstelik WhatsApp Hattı gönderilen mesajlara cevap vermiyor, iletişim numarasını açan yok!

29 Aralık 2023 16:20

Demet
Demet

Merhaba geri dönüş sağlandımı size? Bende aynı zamanlarda sipariş verdim ve cevap alamıyorum

Hande

Buraya şikayeti yazdığım gün WhatsApp'tan cevap verildi. Annesinin rahatsızlığı sebebiyle hastanede olmak zorunda olduğunu gecikmenin bundan kaynaklandığını belirtmiş. Ertesi gün ürün kargoya verildi ve tarafıma ulaştı. Keşke süreçte bilgilendirme daha erken yapılsaydı. Mevzu hastalık olunca kimse Derya Hanım'ı sıkıştırmazdı zaten. Acil şifalar diliyorum kendisine.

15 Aralık 2024 15:19

Rezzan
01 Ocak 2024 13:22
Bebeji Satın Aldığım Ürünün Gönderilmemesi
Mert sonuçtan hiç memnun değil

20 Haziran 2025 22:33