You can visit
to view global content, read reviews, and file complaints.

Ykskitap.com
Şikayet sayısı ve çözüm sayısı son bir yılın verilerine göre oluşturulmuştur.
Son bir yılın verileri Şikayet Sayısı9
Çözüm Sayısı4
Marka Profili
Ykskitap.commarka profilini oluşturdu.
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %22
Şikayet Sayısı 12
“Kısa sürede dönüş yaptığınız için teşekkür ederim ☺️”
Işıl Şikayetini Yayından KaldırdıYkskitap.com TYT Telegram Grubu Üyeliği
Ykskitap.com sitesinden TYT 60 günlük telegram grubu üyeliği satın aldık. Ancak telegram grubuna katılmak için gerekli bilgiler tarafımıza SMS olarak iletilmedi. Mail de attık dönüş yapılmadı ayrıca mesajlara da dönüş yapılmıyor. Umarım sorun çözülür.
“Çok teşekkür ederim”
Zeynep Şikayetini Yayından KaldırdıYkskitap.com Kargo Onay Gecikmesi
2 gün önce kitap sipariş verdim. Gmailden mesaj geldi kargonuz onay bekliyor diyor 2 gün geçmesine rağmen hala bir sonuç çıkmadı niye bu kadar uzun sürüyor?
“Teşekkür ederim”
Gül Şikayetini Yayından KaldırdıYkskitap.com İadem Onaylanmıyor 23 Gün Oldu
YKS kitaptan TYT seti aldım soruları karışıkmış ben öyle istemiyorum konu konu istiyorum. İade etmek istiyorum. 23 gündür iadem onaylanmıyor iletişim bilgileri yok e postalarına mesaj atıyorum cevap vermiyorlar. Bir an önce iademin onaylanmasını istiyorum
Ykskitap.com Kargomu Göndermedi Ve Dönüş Yapılmıyor
Yaklaşık 1 hafta önce TYT seti sipariş ettim 3 gün boyunca onaylanmasını bekledim sonuç hizmet bölgesi olmadığından iptal edildi diyor köyde falan oturuyorum da haberim mi yok anlamadım. Instagram'dan yazdım ad soyad istedi bir daha da mesajlara geri dönülmedi wpden yazdım yine ad soyad istedi tekra...
Ykskitap.com Kargoya Ürün Verilmiyor
Böyle kötü bir olay olamaz 2 aydan beri beklediğim ve 2 aydan beri ulaşmaya çalıştığım firma ne WhatsApp'a geri dönüş yapıyor ne maillere gerçekten. Ürün faturamı attığım halde WhatsApp'ta ki 2 günde yazan müşteri hizmetleri böyle bir siparişiniz yok diyor.
Ykskitap.com TYT Seti Siparişim Kargoya Verilmiyor.
Www.ykskitap.com adresinden TYT kurtarma seti sipariş ettim. Adresimin yanlış olduğunu Yurtiçi Kargo'nun hizmet bölgesi dışında olduğunu söylüyorlar. Daha önce evime Yurtiçi Kargo gelmişti. WhatsApp'tan da yazıyorum. Mesajıma görüyorlar ama yanıt alamıyorum maalesef.
Ykskitap.com Kitap Seti Siparişim Kargoya Verilmiyor.
www.ykskitap.com adresinden YKS kurtaran set adında sipariş verdim. 5 gün oluyor. 2 gün önce WhatsApp'tan iletişime geçtim en geç pazartesi elime ulaşacağını söylediler. Bugünde iki kere mesaj attım ama dönüş bile alamadım. Cevap vermeyi bile çok görüyorlar maalesef.
Ykskitap.com Ürünü Göndermiyor, Bilgi De Vermiyor
www.ykskitap.com adresinden "YKS kurtaranset" adıyla bir ürün sipariş ettim. Ürün kargoya verilmiyor. İletişime geçtiğim halde tenezzül edip cevap bile verilmiyor. Müşteri olarak bilgi edinmek en büyük hakkım. Sorumsuzluğunuz yüzünden 1 haftadır bekliyorum. Zamanımdan çaldınız.