Merve sonuçtan hiç memnun değil

Yiğitsoy Kırtasiye Kaba Tavır

Yiğitsoy Kırtasiye Kaba Tavır
14 Aralık 2023 14:04

Kızılay Necatibey'de bulunan yiğitsoy kırtasiyeye kız arkadaşlarımla fotokopi çektirmek için gittik. Kendisi renkli fotokopi çekemeyeceğini makinelerinin bozuk olduğunu iletti. Farklı çıktılarımızı aldık çıktılarımızı hemen doldurmamız gerektiği için oradaki masayı kullandığımızda burda kullanamazsınız şeklinde çok sert konuşup, kapıyı suratımıza kapattı. Kendisi hakkında farklı yerlerde de şikayetimi ileteceğim. Böyle bir esnaflık ilk defa görüyorum. Uzun boylu esmer ismi e** olan kısı.

Efe
Efe

Renkli fotokopimizin çalışmadığını söylediğimide yüz ifadeniziniz değişmesinden dolayı durumu kişisel algıladığınızı düşünüyorum. Diğer konuda size hizmet verdikten sonra belgelerinizi tezgah üzerinde doldurmaya başladınız, işletmemizde buna müsaade etmememizin sebebi tezgahların içerisinde ürünler olması ve farklı müşterilerin görüş alanındaki ürünleri kağıtlarınız ile kapatmanızdır. Müşteri tavrı saygısız veya hizmet verirken işlerimizi zorlaştıracak şekilde ise “kaba” olarak nitelendirdiğiniz davranış ile karşılaşmanız muhtemel.

10 Ocak 2024 09:25

Kopernik Pizza Kopernik Kızılay Şube